Змініть свою політику стосовно грошових переказів.
Согласен, переслал с кошелька изи пэй деньги на свою дебит. карточку платинум, банк снял 3%, с валютных карт, при расчете гривнами.процент за конвертацию, конкретное обдиралово.Большое пожелание пересмотреть тарифную политику, есть множество банков где нет, такого обдиралова.
Курс валют в Сенс Банке
Перший банк в котрому така недолуга політика по грошових переказах з інших банків на карти альфа банку.
І виникає логічне питання.Чому банк альфа надсилає смс про те, що надійшли кошти, знято борг та є доступний баланс., а по факту не встигає обробити дану операцію???????? Всі банки навпаки ну принаймні стараються пришвидшити або повністю інформувати про хід операцій.І лише альфа банк застряг в 90 роках.Працівники кол центру допомогти не змогли і винести єдину правильну причину теж…
В цьому я вбачаю порушення законодавства України, постанов НБУ, ЦКУ, Закону про захист прав споживачів та ще купи норм.
І чому я за свої ж кошти повинен отримувати незручності.Нагадую що якщо банк невстигає обробити операцію то мене як клієнта повинен повідомити повністю.А ще чому блокувати всі кошти якщо вже при надходженні банк зарезервавав свою комісію(9.45грн)і є доступний баланс 990.55 грн????
Я б радив змінити таку ситуацію і ретельніше набирати працівників кол центру.А ще працювати швидше і йти в ногу з часом.
Бо обробляти таку просту операцію зі зняттям комісії 9.45 грн 5 днів це позор та приниження клієнтів.