Не банк а дурня якась
На каком основании вы им вообще платите? Вы что с ними договор заключали?
Согласно що ч.2 ст.516 ЦКУ передбачає письмове (!) повідомлення боржника про заміну кредитора.
Та я вам вже 4 дні пишу. Але замість вирішення проблеми чую лише «Звоните на инфолинию» Нарешті вчора вони попросили мій телефон. Я надав свій закордонний номер. Мені подзвонив їх співробітник. ВІдрекомендувався як Сергій з відділу безпеки. і сказав мені наступне (цитата): «едь в Украину и плати кредит, иначе найдем и ноги переламаем. А будеш много выступать вообще зароем».
Співробітник нашого банку не може використовувати подібні формулювання і погрожувати клієнтам. Залиште, будь ласка, відгук з опис даного випадку у формі зворотного зв'язку на нашому сайті: https://pumb.ua/ua/pravda/feedback/
Наші колеги з Управління якістю розберуться, в чому справа, і за необхідності застосують заходи.
Дякуємо!
Дякуємо!
Я вже писав де тільки можна. до ваших співробітників не може дійти одна проста річ! Я НЕ В УКРАЇНІ! Зв'язок зі мною ТІЛЬКИ через електронну пошту! Вони як папуги мені про вашу гарячу лінію, на яку Я НЕ МОЖУ ПОДЗВОНИТИ!!! А потребують від них простого: 1) надати мені процедуру виплат з закордонної картки ( рахунок не в гривні) 2) так як я підняв питання за ТИЖДЕНЬ ДО ДАТИ чергового платежу, а проблема НЕ БУЛА ВИРІШЕНА ВАШИМИ працівниками — перестати нараховувати штрафні відсотки і зайнятися вирішенням проблеми нарешті!!!
Доброго дня!
Приносимо вибачення за можливі незручності.
Вирішення питання потребує вашої ідентифікації, для чого ми рекомендуємо вам звернутися в колл-центр.
Приносимо вибачення за можливі незручності.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Забув дописати: свого часу платіж, здійснений вчасно, не був вчасно зарахований. То якесь хамло весь день дзвонило і погрожувало. при чому з періодичністю в дві години. дзвонили з вашого номера!..