Не знімають арешт з рахунку!

Приватний виконавець закрив виконавче провадження 28.08.2026 та направив листа про зняття арешту з рахунків та скасування спеціального рахунку в той же день. 31.08.2026 банк припинив дію спеціального рахунку але не знімає арешт до теперішнього часу! На гарячій лінії неодноразово створювали запити про факт надходження листа та стан в якому перебувають запити — відповідь одна та й сама — чекайте! Скільки чекати та з ким сконтактувати — точної відповіді не дають! Кажуть, що спеціаліст вам перетелефонує — чекаю досі!!!
У відділенні банку сказали, що виконавець завершив тільки дію спеціального рахунку, але не закрив арешт. Хоча вся інформація про завершення була в одному листі, який відправив виконавець!
ПУМБ
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну електронну пошту.

Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
Полезный комментарий
PUMB 2 сентября 2026, 20:46
Вітаємо!

Ми бажаємо детальніше ознайомитися та розібратися в ситуації, про яку Ви вказали у відгуку. Після проведення перевірки ми обов’язково надамо Вам зворотній зв’язок.

PUMB
PUMB
2 сентября 2026, 20:46
Полезный комментарий
Вітаємо!

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Не знімають арешт з рахунку!