Депозити — пройди квест щоб отримати…

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
odesssit
Отделение по адресу: Одесса, ул. Итальянская, 33
22.06.26 провів майже годину у відділенні й так і не отримав депозит (гроші були заздалегідь замовлені). За цей час мені і ордер друкували, і кілька разів перевіряли документи, втюхали фізичну картку з обіцянкою, що це вирішить питання за 2−3 хвилини. Після півгодини подальшого очікування з’ясовується, що треба ще чекати, але вже невідомо скільки! Друге моє звернення до цього банку доводить, що далеко їм до цифрових сервісів. Нікому не рекомендую.
ПУМБ
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію та маємо вказати, що зняти кошти з валютного рахунку без картки немає можливості. Оскільки, картки в Вас не було то касиром, було запропоновано оформити пластикову карту. Фахівець відділення відкликав платіжну інструкцію сформовану для зняття коштів та додатково запропонував Вам оформити карту.

Якщо Ви маєте оформлену пластикову карту, то можете звернутися до каси для зняття коштів.
Полезный комментарий
PUMB 22 июня 2026, 14:26
Вітаємо! Прикро, що у Вас склалося негативне враження про роботу нашого банку. Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.

PUMB
PUMB
22 июня 2026, 14:26
Полезный комментарий

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Депозити — пройди квест щоб отримати…