неадекватна касирка

Доброго дня. Хочу поділитися враженнями щодо обслуговування на відділенні в Одесі Ришильєвській 55. Я пенсіонерка отримую пенсію в ПУМБ також підробляю тому вибрала відділення біля ЖД вокзалу бо приходиться довго добиратись на роботу з пригороду. На відділенні дуже професійні спеціалісти по картам, вічливі, допомогають з налаштуваннями в додатку, робити проплати по комуналці проте інша ситуація з обслуговуванням в касі. Я часто приходжу біля каси збирається велика черга, касир Тетяна завжди волає, часто хамить не дивлячись на вік, на прохання допомогти завжди відсилає говорить що це не її справа. Весь час торгується, на кожне питання зустрічне питання: Я ви в мене купили монету? Щоб я вам допомогла. Візьміть долари замість гривні. Які долари я пенсію отримую якої ледь вистачає на життя. Тому прошу провести бесіду з касиром щоб не волала на весь зал, я не хочу щоб 10 чоловік в залі чули скільки я принесла грошей або скільки знімаю в касі. Також прошу не нав’язувати і не вимагати від мене щось купити перед тим як мені видадуть гроші, подібно до ринкового рекету. Також я засвітила що працівники між собою дуже голосно спілкуються, в інших банках використають телефони, приховано на папері передають інформацію. В в цьому відділенні всі в курсі кто приніс мільйон, а у кого зняття тисячі на яку він не хоче купити 50 доларів
ПУМБ
Вітаємо! Ми бажаємо більш детально все перевірити та розібратися в даній ситуації, тому написали Вам в особисті повідомлення для уточнення даних.
Будемо очікувати від Вас зворотній зв'язок!