Вивід власного доходу із рахунку ФОП на власний рахунок теж в ПУМБ завис в обробці
- SergeyNina
- 7 марта 2026, 13:23
Приват ещё хуже.
Закрыл депозит по истечению срока в пятницу днём, обработка заявки на закрытие и заказ наличных вообще на 11.03 после 15:00. Сумма чуть менее 50к гривен.
Проблема в тому, що я створив платіж і не врахував комісію. Банк прийняв платіж в обробку і гроші просто зависли в статусі обробки.
Відповідальні працівники ПУМБ — створіть ТЗ для своїх розробників нехай зроблять нормальні чіткі повідомлення в додатку про те що коштів не вистачає і платіж не може бути проведений і не приймайте його в обробку. Для чого ви його вішаєте в обробку, якщо він не може бути виконаний??? Додайте чекбокс, «бажаєте включити комісію в платіж», якщо клієнт підтвердить проводьте платіж за вирахуванням комісії - не підтвердить — не приймайте в обробку. І зараз якщо вже платіж і не проведений, то дайте користувачу можливість самостійно скасувати проводку без написання листів в підтримку банку, яка у вихідні дні не працює…
Отримав максимально негативний досвід виключно через недопрацювання, які явно вже давно могли бути вирішені, бо судячи з відгуків — ситуація така не вперше.
І врешті-решт, не приховуйте чекбокс в додатку, що операція може бути проведена і у вихідні і в не операційний час. Користувач одразу повинен бачити всю інформацію і параметри ще до того як він натисне кнопку відправки!!! Зручний додаток це не про красу дизайну це про максимальну зручність і продуману до дрібниць логіку, яка не створює проблем!
Субєктивна думка! Вам ще ДУУУУУУЖЖЕЕЕ багато в чому потрібно зростати.
Це ще я в WEB версії не здіснював платежі…)) І акцію, яка закінчилася в грудні 2025р — нарешті приберіть з повідомлень в особистому кабінеті.
Субєктивна думка! Вам ще ДУУУУУУЖЖЕЕЕ багато в чому потрібно зростати.
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми написали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
- natashaGra
- 10 марта 2026, 12:18
Насчет последнего суждения о нормах закона есть роправочка- не выполняется. Выше отзыв о вашем нарушении. Может уберете это из копипаста?
| PLN | 11.65 | 11.95 |
Гроші потрібні були для дуже термінової оплати і ви таке западло зробили!!!