⚠️ СКАРГА — ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ (НЕ НАДАНА ПОСЛУГА) — БАНК ПУ

vadyafeedback 27 февраля 2026, 16:47
Добрий день. Хочу звернутися до представників банку ПУМБ та спільноти.

Сума: 6000 грн (двома платежами)

Скарга до банку: подав неодноразово — без жодної реакції.

Я оплатив послугу через банківський переказ/картку, але замовник не виконав послугу та зник без відповіді. Я не отримав послугу, за що платив.

Незважаючи на численні звернення до служби підтримки банку, жодної допомоги чи пояснення я не отримав. Питання ігнорується, банк не відповідає на запити та не ініціює жодних дій щодо повернення коштів.

Я вимагаю:
✔ розпочати розслідування та повернути кошти 6000 грн — оскаржити платіж;
✔ надати пояснення, чому підтримка ігнорує звернення клієнта;
✔ надати чітку інформацію про етап розгляду моєї скарги.

На підставі законодавства та прав споживачів фінансових послуг, у разі ненадання послуги я маю право вимагати повернення коштів через банк або звернутися до Національного банку України із письмовою скаргою на дії банку як фінансового сервіс-провайдера.

Прошу банк ПУМБ відреагувати на це звернення терміново та вирішити ситуацію у найкоротші строки.
ПУМБ
PUMB 28 февраля 2026, 8:36
Вітаємо!
Шкода, що ця ситуація склала негативне враження про нас. Ми проведемо перевірку та обов’язково надамо Вам зворотний звʼязок.
Полезный комментарий
PUMB 4 марта 2026, 16:01
Вітаємо! Дякуємо за очікування. У відповідь на Ваше звернення від 16.02.2026 повідомляємо, що, на жаль, відповідно до п. 2.4 та п. 6.3.10 розділу ІІ ДКБО повернення коштів неможливе, так як операцію проведено через Інтернет-банкінг після коректного введення Логіна та Пароля. Операція була особисто Вами перевірена та підтверджена.
Оскарження розглянуто по суті та Вам було надано зворотний зв’язок. Щодо не виконання умов отримувача рекомендуємо звернутися до кіберполіції.

vadyafeedback
vadyafeedback
28 февраля 2026, 8:39
Окремо хочу зазначити, що навіть після публічного звернення я повторно написав у підтримку банку, але ситуація не змінилася. Мої звернення лише формально фіксуються, проте жодної реальної допомоги або конкретних дій з боку банку немає. Складається враження, що проблема клієнта банку просто не є пріоритетною. Для порівняння, інші банки (наприклад, Monobank) у подібних ситуаціях пропонують конкретні механізми вирішення: консультацію щодо оскарження платежу, запуск процедури чарджбеку або чітке пояснення подальших кроків. Натомість від ПУМБ я отримую лише шаблонні відповіді без реального розгляду ситуації. Прошу надати не формальну відписку, а конкретний алгоритм дій щодо повернення коштів та статус розгляду мого звернення.
OkeyDoki
OkeyDoki
3 марта 2026, 0:19
Чарджбек делаеться в случае оплати в магазине, а не перевода обычного который ты сам сделал при этом сам его подтвердил то есть знал куда ты эти деньги кидаешь,
такими делами занимаеться полиция.
вперед.

PUMB
PUMB
4 марта 2026, 16:01
Полезный комментарий

EUR 50.3 51

EUR 50.3 51
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / ⚠️ СКАРГА — ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ (НЕ НАДАНА ПОСЛУГА) — БАНК ПУ