Ніколи не обирайте ОПЛАТУ ЧАСТИНАМИ у ПУМБі

vdmytro 23 ноября 2025, 0:11
Сервіс оплати частинами нагадує скоріше гральні автомати в підвалі, ніж те, чим воно має бути насправді. То «спочатку відкрийте дебетну карту щоб платити частинами», «пройдіть додаткову верифікацію для оплати частинами», то «закінчився банівський день, оплату не погоджено». Таке враження що я в лото граю… спокусився на кешбек від банку за оплату частинами — жлоб платить двічі. В результаті з 5 замовлень оплата не пройшла по ЖОДНОМУ. Ще й знижка згоріла (більше 400 гривень знижки профукав через цей недобанк). Тепер я до цього ПУМБу 100-метровою палкою торкатись не буду.
ПУМБ
PUMB 23 ноября 2025, 10:04
Вітаємо!
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження про нас. Написали Вам у приватні повідомлення, щоб уточнити дані для проведення перевірки.

natashaGra
natashaGra
23 ноября 2025, 12:03
Увы вы не первый , кто на их услугу рассрочки оставляет такой отзыв. Обещали както исправить, но за полгода-год ничего не меняется.наверное вам как и многим другим клиентам сигнал о смене банка
am1
am1
24 ноября 2025, 18:11
Дивно. В банку багато недоліків, але якраз з оплатою частинами в мене питань не виникало.
sanyakd
sanyakd
25 ноября 2025, 8:10
Я вже півроку прошу через чат ввести в меню інтернет провайдера нового так нічого і не получилось в банку то реквізити провайдера потрібно було потім щось інше не так -одним словом банк не поганий але якщо потрібно щось вирішити (особливо через чат) то це не можливо
Arrow186
Arrow186
27 ноября 2025, 11:16
Щоб додали дані провайдера потрібно оплатити один платежі через касу банку, оплатити за це комісію 50 грн і вже на основі паперової квитанції звернутись до чату і подати запит на додання провайдеру

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Ніколи не обирайте ОПЛАТУ ЧАСТИНАМИ у ПУМБі