Блокування рахунків!!! Ніяких претензій до менеджерів відділення, в якому я обслуговуюсь!
- natashaGra
- 21 ноября 2025, 15:22
Похожее тут было, тоже банк написал, что не нашел постановления. Но както все это выглядит сильно в пользу банка попользоваться деньгами клиента
| PLN | 11.45 | 11.8 |
| USD | 42 | 42.6 |
За постановою приватного виконавця 05.11.2025 р. швидко та радісно заблокували усі рахунки, як фіз. так і юр.особи та зняли без попередження та згодою зі мною гроші. Сама справа по суті була довготривала та спірна. На цей час, замість претензій по боргу, позивач перерахував переплату на мій рахунок в ПУМБ.
13.11.2025 приватний виконавець Шуляченко М. Б. зареєстрував постанову по припиненню претензій та зняттю арешту з рахунків.
З 14.11.2025 р. інші банки мої гроши автоматично розблокували.
Сьогодні 20.11.2025 р. а ПУМБ продовжує вимагати особистого звернення виконавця для розблокування моїх рахунків!!! Виконавець вже двічі (14.11.2025 р. та 17.11.2025 р.) відправляв в ПУМБ постанову. Але працівників відділу, який займається вирішенням питання, користуватися мені своїми грошами чи ні, це не бачать, не отримували.
Я 3-й тиждень не можу вести справи, платити за комунальні послуги, користуватися громадським транспортом, де оплата картками.
Скільки це буде тягнутися!!! І хто особисто приймає такі безглузді рішення!!!