Постійно дзвонять хоча це не зручно

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Аня Пилипчук 14 июля 2025, 18:14
Прошу перестати дзвонити. То що була маленька заборгованості за 2 місяці то я ще першого числа внесла перший платіж, а в кінці буде внесено ще платіж. Але дзвонити і погрожувати що я за прострочення не зможу на роботу піти і все інше то не потрібно, бо роботодавцям ваші борги не цікаво крім якщо твоя робота в банку. Співробітник сам мені розказує коли у військових заробітна плата але не знає що є затримка в цих грошах і коли мені потрібно вносити. Коли ти на нервах що чоловік поза зоною і в зоні бойових дій, а тут Іван навіть не чує мене перебиває, що сказала що буде оплата і відмови з мого боку не було. Я в шоці за останні місяці прям від Вашого банку терор телефонний хоча оплачую.
ПУМБ
PUMB 14 июля 2025, 18:49
Вітаємо!
Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід співпраці з нами. Саме тому, ми вже написали Вам у приватні повідомлення аби перевірити роботу наших фахівців. За результатами перевірки ми обов’язково надамо Вам зворотній зв’язок.

natashaGra
natashaGra
15 июля 2025, 12:11
Опять напишут копипаст и о типа соблюдении законов. А потом удивляются, что кредит картой не пользуюсь или пользуюсь редко. Ещё и комментарии по кол-ву считают.вместо спасибо исправим

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Постійно дзвонять хоча це не зручно