Банк краде кошти та відмовляється визнавати свою провину

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
1Artem111 8 июля 2025, 12:51
ПУМБ незаконно списав кошти, які після моїх неоднократних скарг, все ж таки повернув.
Але питання в тому, що повернення було здійсненне тільки тому, що я побачив це зняття. Банк стверджував що кошти мені зараховувались по процедурі чарджбеку, але відмовляються навіть подивитися виписку за цей день по моему рахунку, бо якщо б подивилися уважно, то побачили б що баланс після їх якоби зарахування в мене був такий же як і до. ТОБТО гроші вони мені не зараховували, а вони просто зависли по чарджбеку, але коли Платіжна система оскаржила чарджбек, ці кошти банк списав з мене, хочу до цього він меня їх і не зараховували. Тобто ШАХРАЙСТВО ТА АБСОЛЮТНА НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ СПІВРОБІТНИКІВ БАНКУ.
На свое звернення яке було більше місяца тому, досі ніякої офіційної відповіді від банка не отримав, хоча обіцяли розібратися.
ПУМБ
PUMB 8 июля 2025, 15:51
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення та на анкетну електронну пошту за попереднім зверненням. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

1Artem111
1Artem111
8 июля 2025, 16:08
Гаразд, тоді давайте я покажу усім вашу відповідь, яку ви мені надіслали в особисті повідомленя, а саме запропонували звернутися до кол-центру або в чат написати,

ось скрін: https://prnt.sc/sJ-0CENbWj1L

Оце потужне вирішення питання.

Тобто до цього розповідали що все ретельно перевірили, але коли я ткнув їх носом і скинув скріни балансу по рахунку ДО і ПІСЛЯ їх «міфічного зарахування» і показав що мій баланс не змінився, а значить кошти не надходили — банк просто порадив звернутись до підтримки
youknow
youknow
8 июля 2025, 18:29
Таки банківське дно, дна

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Банк краде кошти та відмовляється визнавати свою провину