Жах !!! Пумб це не перший ,це перший з заду !

Став клієнтом пумб в листопаді 2024 року, і дуже пожалкував вже! З 25 березня 2025 року з моменту офіційного звернення в телеграмі і не тільки (всі переписку з оператором скановані), і на теперішній час питання не вирішується, я не можу через банкінг пумб зайти не в один застосунок, звернення, скарги, які я подавав відповідь одна, я передала в технічний відділ, коли буде вирішено цю проблему не знаю, термі сказати не можу…, і так вже пятий місяц!!! За цей час вже звертався в відділення пумб до керівника цього відділення в місті Запоріжжя, він нічого не зміг допомогти (він заходив з свого телефону і з компьютера і все марно) потім керівник цього відділення подав запит від свого імені і також отримав відписку!!! Я його запитав вам не соромно за вашиг колег, які так відносяться до клієнтів банку, на що отримав відповідь що СОРОМНО! Це ЖАХ!!! Я обов’язково!!! всю переписку з банком пумб, оприлюдню, щоб кожен сам зробив вибір ставати клієнтом цього банку чині. Це банк не перший, він перший з заду!!! Я вже не пишу, що проплати через карту, не проходять, система блокує а оператор каже, що це якась міжнародна система заблокувала, на питання чому заблокувала, оператор не може відповісти!!!
ПУМБ
Вітаємо!
Нам прикро, що Вас спіткала така негативна ситуація. Саме тому, ми вже написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.

Teide
Teide
2 июля 2025, 0:03
Судячи зі змісту написаного, у людини проблеми не тільки із банком. Якби проплати через картку не проходили, то банк би не працював 30 років, тому що таких проплат щоденно проходять мільйони.
Я захожу у застосунок кожного дня по кілька разів, проблеми іноді виникають тільки через відсутність мобільного зв’язку.
natashaGra
natashaGra
2 июля 2025, 12:08
Та ладно вам, не всегда банк невиновен. А затягивать решения проблем банк умеет и практикует. Качество сервиса ухудшилось в разы

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Жах !!! Пумб це не перший ,це перший з заду !