не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
stariy07 9 июня 2025, 13:05
Свого часу ПУМБ рекламував переказ валюти без комісії між родичами. Мій син працює за кордоном і запропонував мені переказувати щомісячно певну суму для підтримки. Тож я відкрив доларову картку ПУМБ, але для початку ми вирішили перевірити як це працює і син перевів лише 100 долл США зі свого валютного рахунку.
Мені у застосунку ПУМБ прийшло повідомлення, що надійшло поповнення на валютну картку, але по курсу у ГРИВНІ, тому вони не зараховані! Передзвонив сину, каже що переводив саме долари і вислав скрін переказу…
Звернувся на гарячу лінію ПУМБ, дівчина нічого по суті зказати не змогла і перевела на відділ валютних операцій. Там теж прояснити ситуацію не змогли, але повідомили, що гроші отримані від Приватбанку, бо такий порядок переказу валюти! Яким чином долари перетворились на гривні вони не знають. Зі свого боку запропонував видати мені гривні, але теж відмовили, хоча у мене в ПУМБ і гривнєва картка є. При цьому запевнили не хвилюватись, бо через місяць гроші автоматично повернуться в банк сина.
Пройшло трохи більше місяця, але гроші до сина не повертались і лежали начебто в мене, але отримати я їх не міг. Знову звернувся на гарячу лінію і знову все теж саме — не хвилюйтесь, гроші у нас, але з’ясувалось що для повернення місяць то мінімум, а для остаточного владнання питання може бути й більше. Тож пішов у відділення де видали валютну картку і обіцяли безпроблемне отримання валюти від сина — підтвердили, що гроші лежать і для прискорення запропонували писати офіційну заяву. Написав і все докладно пояснив зі скріном переказу.
Трохи менше за місяць отримав відповідь, що ГРОШІ БУЛИ ПОВЕРНУТІ до Приватбанку на наступний день після отримання (тобто до цього і гаряча лінія і менеджер банку мені БРЕХАЛИ !)! Менеджерка ПУМБ запропонувала звернутись до Привату, бо більше ніякої інформації дати не може. Написав ще одну заяву з проханням дати детальну інформацію на який рахунок переказані гроші і де вони знаходяться зараз (бухгалтер з моєї роботи підказала, що банк зобов’язаний розслідувати подібні випадки і відслідковувати мандри переказів, але це коштує грошей) — тож ПУМБ вирішив не перейматись проблемою клієнта і не витрачатися.
Пішов до Приватбанку, бо і там гаряча лінія ні бе, ні ме і аналогічна ситуація повторилася. Написав заяву, а отримав папірець взагалі ні про що — ні яким чином згідно якого наказу мої гроші з доларів конвертувалися у гривні, ні коли і на який банк та рахунок переведені, ні де вони зараз… (((
Коротше, я вже розпрощався з грошима і заготовив листа-скаргу до НБУ, але через майже 6 місяців вони все ж повернулись до сина як долари!
ВИСНОВОК: банку що ПУМБ, що Приват начхати на своїх клієнтів, а співробітники некомпетентні!
ПУМБ
9 июня 2025, 15:56
Вітаємо!

Нам прикро, що в Вас склалось негативне враження про наш Банк. Ми бажаємо розібратися в ситуації, саме тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації!

stariy07
stariy07
12 июня 2025, 17:09
To: ПУМБ від 9 червня 2025, 15:56

1. До чого ця стандартна відписка? Що дасть ваша «перевірка» — невже мені виплатять хоч якусь компенсацію чи звільнять оператора банку чи гарячої лінії? В компенсацію не вірю, а з другим мені пофіг!
Я просто розповів свою історію, щоб користувачі думали перед тим як розпочинати з вами стосунки.
2. В мене не так багато вільного часу, щоб ще раз його марно витрачати. Але готовий надати всі підтверджуючі та озвучені вище документи, якщо подасте на мене в суд за «наклеп»!

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Не вірю, бо вже раз обпікся!!! Тут нова схожа акція: Подарунки за міжнародні перекази у застосунку ПУМБ з картками Mastercard