Julianna7 27 марта 2025, 19:36
Є операції, які проводяться з комісією банку, тільки ця комісія знімається з вас не одразу, а на завтра, тому, якщо на рахунку маленький залишок, то на ранок вже будете в мінусі.
Постійні проблеми з нарахуванням кешбеків, їх потрібно постійно перевіряти, вже тричі телефонувала до служби підтримки за 15 грн неправильно нараханованого кешбеку. Ситуацію виправили, але зайняло багато часу
ПУМБ
PUMB 27 марта 2025, 22:39
Вітаємо!
Розуміємо, що затримки у списанні комісій можуть викликати незручності, особливо якщо залишок на рахунку невеликий. Ми працюємо над тим, щоб удосконалити ці процеси для наших клієнтів. Додатково рекомендуємо враховувати залишок коштів, суму переказу та комісії під час здійснення операцій, аби уникнути ситуації, коли баланс має мінусовий показник.
Перепрошуємо, що Вам довелося звертатися до підтримки та витрачати особистий час для зарахування кешбеку. Ми постійно вдосконалюємо систему нарахувань і врахуємо Ваш зворотний зв’язок, щоб зробити її більш точною та зручною.
Дякуємо, що користуєтеся нашими послугами!

Неправдивый Отзыв
Неправдивый Отзыв
28 марта 2025, 2:48
Я про такое уже писал. Только сначала сразу списівают, на следующий день возвращают, через день опять списывают

EUR 46.3 47

EUR 46.3 47
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Постійно не співпадають баланси на кінець дня з наступним ранком. Банк пише,що все добре.