Неоднозначне

Kostiant 13 марта 2025, 13:10
Змішані відчуття від користування банком. З одного боку, бувають реально вигідні пропозиції та умови, розстрочки, кешбеки і т.д., застосунок відносно зручний. З іншого боку, підтримка зовсім «дерев'яна», часом мені здається, що вони самі не розуміють що пишуть (це результат спостережень протягом 1.5 років, не разова ситуація). До того ж, деякі опції виглядають дуже дивно (наприклад, заборона зняття готівки з кредитки на касах без адекватного пояснення, неможливість скасування помилкових канікул та інше). Загалом, має право на існування, з деякими застереженнями. Нажаль клієнтоорієнтованих банків взагалі немає зараз, деякий час це був Моно, але вже ні.
ПУМБ
13 марта 2025, 14:31
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас склались такі враження про наш банк. Ми хочемо розібратися в ситуації та ретельно все перевірити, тому звернулися до вас у приватні повідомлення для уточнення деталей.

Pumbovik
Pumbovik
13 марта 2025, 13:54
Потому что большинство клиентов не будет снимать нал с кредитки с 4% комиссией, я практически уверен что этим воспользуются только те, которые присвоили себе чужие карты
Kostiant
Kostiant
13 марта 2025, 15:01
4% комісія за кредитні кошти це стандартний відсоток в багатьох банках не тільки на зняття готівки, а і на перекази коштів. Користуватися чи ні - справа кожного. Що заважає, за такою логікою, присвоїти дебетову карту і зняти з неї? :) з дебетової дозволено.