Банк роиси
- Margo Robins
- 5 марта 2025, 20:50
На якій підставі юридичні особи мають доводити Вам, що вони не колаборанти?
А як щодо фізичних осіб?
На який підставі можна вважати, що Ви не колаборант? Які Ваші докази?
| PLN | 11.45 | 11.75 |
Блокування рахунків відбувається виключно для того щоб нбу по шапці не надавав, якщо нбу скаже переводити лаве з рахунків українців на рахунки кацапів у сбербанк, то цей пумб буде мовчки виконувати, щоб нбу по шапці не надавав.
Ну ок, тепер що не розмазується по поки що адекватним банкам буду обмінювати на налік у менорі, чувакам котрі свої доходи на кіпр виводять.
Є підозра що цей ПУМП співпрацює з кацапстаном, бо вони не надали ніякіх доказів що вони не коллаборанти.
Зробив скрін, але тут немає як прикрипіти, перед написанням цього відгуку звернув увагу на рекламний банер тут, в якому цей пумп пропонує 500 гривень за гарний відгук, тож робіть висновки яка жабагадюка в нашому банківському секторі пригрілась.
Маємо зауважити, що Банк не співпрацює з російською та окупаційною владою, створеними чи підтримуваними російською федерацією незаконними збройними формуваннями.
ПУМБ фінансово підтримує ЗСУ та Сили тероборони, допомогаючи нашим бійцям на передовій. Ми вже перерахували на потреби українських воїнів понад 68 млн грн. ПУМБ — системно важливий банк України. Наразі, ми підтримуємо стабільність фінансової системи держави.
Також, Банк започаткував проєкт «Ми однієї крові» для допомоги пораненим військовим і сприянню донорству крові. А також, підтримку українських виробників й економіку країни, популяризуючи українську культуру. Обʼєднання з українськими виробниками та ілюстраторами, дозволило створити патріотичний мерч для можливості учасників проєкту активно виражати свою позицію та допомагати в лікуванні поранених бійців.
Під час надання банківських послуг, Банк дотримується всіх вимог чинного законодавства.