як втратити клієнта

Serhii Sushchenko 21 февраля 2025, 20:02
Отделение по адресу: Киев, ул. Кловский спуск, 5
я закрив ФОПа, і тимчасово не працюю, чотирнадцять років був на третій групі без відпусток, лікарняних, вихідних. Дуже акккуратно поводився з банками та кредітами, проблемм ніколи не було. Після повідомлення про зміну щодо міста роботи ПУМБ відразу відмовив в кредітній карті. При цьому інші банки, в яких я обслуговувався, підняли кредітний ліміт — Ви наш клієнт багато років, ми допоможим Вам в складний час. Я відкрив дебітову картку в ПУМБе, бо він поруч де я мешкаю і мені зручно. У лютому поповнил картку на 145тис. і почався геморой. Банк забажав документи. При цьому я не перераховував нікому кошти, ліміт в 150 тис не порушений. До 400 тис на вхідні відповідно до вимог НБУ ще дуже багато коштів. Запитав у відділенні на підставі якого документу — відповідь «Банк хоче знати». Надав ОК7 та договір на продаж авто. минув час і я розумію що вони його втратили чи не обробили. Знову потребують документи. Принципово нічого надавати не буду, бо вважаю що це занадто. Дякую ПУМБ та НБУ за підрив довіри до банківської системи. Враження що повернувся у початок 90-x, коли кожен день деякі люди возили величезні суми, так як в банках було зняти неможливо.
ПУМБ
22 февраля 2025, 10:45
Вітаємо! Ми бажаємо більш детально розібратись в ситуації, саме тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних. Після цього неодмінно надамо зворотний зв'язок.
PUMB 26 февраля 2025, 13:04
Вітаємо!
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані стосовно адреси відділення, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
PUMB 4 марта 2025, 9:55
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

OkeyDoki
OkeyDoki
22 февраля 2025, 18:32
Открой ДКБО фоп, на каждый перевод банк может требовать документы, ты ж сам ДКБО подписал, че ж его не соблюдаешь?

По поводу 150 к и 400 это обязательный фин мон, до 150 к выборочный.
26 февраля 2025, 13:04
Вітаємо!
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
Я. ..
Я. ..
27 февраля 2025, 11:40
«У лютому поповнил картку на 145тис. і почався геморой.»

Ти б ще одразу на лям поповнив…

«При цьому я не перераховував нікому кошти, ліміт в 150 тис не порушений.»

Сенс не в лімітах, ти кожен місяць по 145 штук закидував на карту? от то то і воно, для тебе це нетипова значить фінансова операція, відтак банк хоче переконатися, що ти не намагаєшся нелегальну готівку, котру ти може за продаж коксу отримав, легалізувати, бо як тільки бабки потрапили в систему, то все вже легально))

«До 400 тис на вхідні відповідно до вимог НБУ ще дуже багато коштів.»

400 штук то ліміт, де в тебе обов`язково попросять документи, але там ніде не вказано, що «ВИКЛЮЧНО» якщо поповнення складає 400 штук, тому банк має право запитати звідки в тебе 100 грн котрі ти на карту закинув, з позиції логіки звісно куца ситуація виходить, але де юре банк буде правий.

«Принципово нічого надавати не буду, бо вважаю що це занадто.»

Так, а сенс тоді тут шось писати, чи банк має шось інше попросити чи від того, що ти не надаєш повторно доки, має якось інакше ситуація скластися?
4 марта 2025, 9:55