як втратити клієнта
Открой ДКБО фоп, на каждый перевод банк может требовать документы, ты ж сам ДКБО подписал, че ж его не соблюдаешь?
По поводу 150 к и 400 это обязательный фин мон, до 150 к выборочный.
По поводу 150 к и 400 это обязательный фин мон, до 150 к выборочный.
Вітаємо!
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані стосовно адреси відділення, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
«У лютому поповнил картку на 145тис. і почався геморой.»
Ти б ще одразу на лям поповнив…
«При цьому я не перераховував нікому кошти, ліміт в 150 тис не порушений.»
Сенс не в лімітах, ти кожен місяць по 145 штук закидував на карту? от то то і воно, для тебе це нетипова значить фінансова операція, відтак банк хоче переконатися, що ти не намагаєшся нелегальну готівку, котру ти може за продаж коксу отримав, легалізувати, бо як тільки бабки потрапили в систему, то все вже легально))
«До 400 тис на вхідні відповідно до вимог НБУ ще дуже багато коштів.»
400 штук то ліміт, де в тебе обов`язково попросять документи, але там ніде не вказано, що «ВИКЛЮЧНО» якщо поповнення складає 400 штук, тому банк має право запитати звідки в тебе 100 грн котрі ти на карту закинув, з позиції логіки звісно куца ситуація виходить, але де юре банк буде правий.
«Принципово нічого надавати не буду, бо вважаю що це занадто.»
Так, а сенс тоді тут шось писати, чи банк має шось інше попросити чи від того, що ти не надаєш повторно доки, має якось інакше ситуація скластися?
Ти б ще одразу на лям поповнив…
«При цьому я не перераховував нікому кошти, ліміт в 150 тис не порушений.»
«До 400 тис на вхідні відповідно до вимог НБУ ще дуже багато коштів.»
«Принципово нічого надавати не буду, бо вважаю що це занадто.»
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
| PLN | 11.45 | 11.75 |