Шахраї купляють онлайн кабінети

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
yuliyababak
Добрий день! В мережі Інтернет наткнулась на оголошення роботи онлайн. При переписці виявилося що пропонують зареєструватися мені в Пумб онлайн через Дію. Вказавши номер телефону і ел.пошту, яку вони скажуть. За це пропонують 500 грн. Тобто Ви реєструєтеся і фактично продаєте доступ до свого рахунку. Що роблять з тим рахунком далі Вам невідомо. Люди будьте обережні! І не ведіться на шахраїв. Вашим рахунком будуть користуватися шахраї, відповідати за це будете Ви!!! Особливо це стосується підлітків, які не знають наслідків таких дій! І можуть з 14 років реєструватися через Дію. Службу безпеки банку прошу прийняти дії!!!
ПУМБ
Вітаємо!
Департамент безпеки банку на постійній основі проводить ретельні перевірки та контролює подібні шахрайські схеми, але, на жаль, банк не може попередньо передбачити такі ситуації. Підписуючи договір з банком клієнт має ознайомитися з умовами щодо передачі особистих даних третім особам та про наслідки таких дій.
В разі виникнення подібних ситуацій, просимо одразу звертатися у підтримку нашого банку для того, аби оперативно вжити необхідних заходів.
Номери гарячої лінії:
044 290 7 290
050 290 7 290
096 290 7 290
093 290 7 290
Також можна зателефонувати із сайту банку: https://www.pumb.ua/ (Послуга «Зателефонувати Online» в кінці сторінки).

SergeyNina
SergeyNina
29 января 2025, 1:03
Этой проблеме много лет и ничего нельзя сделать. Народ такой. Я впервые столкнулся с этим в 2012 году на митинге. Был митинг. Просто приходили люди в толпу и предлагали за 100 — 200 гривен в ценах 2012 года оформить фоп или карту и отдать нужным людям. Соглашалось очень много. Да, пумб требует только оригиналы документов для регистрации через отделение. Проверяет клиентов. Но увы люди идут на это.
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
29 января 2025, 22:29
Да где вы их находите? Даже дропом не предлагают стать, а от халявных денег бы не отказался

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Шахраї купляють онлайн кабінети