Новий кешбек

Проблема решена
Klientvkimono 19 января 2025, 17:31
Цього року, сплачуючи за комунальні послуги 8 січня, звернув увагу, що кешбек не нараховується. Зв’язався з онлайн-підтримкою. Мені повідомили, з посиланням на офіційні правила акції, що кешбек нараховується протягом 10 днів. На моє зауваження, що в офіційних правилах такого немає і кешбек повинен нараховуватися за кожної успішної операції, оператори спробували зробити з мене дурня. Після 6-денного листування, кешбек за 8 та 10 січня мені нарахували, а за 9 січня ні. Але при цьому неодноразово пообіцяли нарахувати протягом 10 днів. При цьому якийсь клерк вніс зміни до офіційних правил акції.
— пункт 5.6 до 14.01.2025 р. мав такий вигляд:
«5.6. Нарахування Кешбеку може здійснюватися Банком протягом строку, зазначеного в описі Точки продажу.»
— починаючи с 14.01.2025 такий:
«5.6. Нарахування Кешбеку може здійснюватися Банком протягом 10 календарних днів.»
Наразі вже вечір 19 січня, а нарахувань за 8 платежів 9 січня немає. Жодної інформації (мітки, маркера, «підсвічування»), що ці комунальні платежі підпадають під умови акції ніде немає.
Підкажіть, будь ласка, куди подавати прохання про нарахування кешбеку за 9 січня?
ПУМБ
PUMB 19 января 2025, 18:37
Вітаємо! Нам шкода, що у Вас залишилось негативне враження після використання послуг нашого банку. Ми написали Вам у приватні повідомлення для уточнення дати, часу та суми операції.
Стосовно терміну (протягом 10 днів) нарахування кешбеку за комунальні послуги, інформація оператором вказана правильно, дане правило встановлено вже декілька років. Але не обов’язково чекати саме 10 днів, кешбек може бути нарахований відразу.
Ця інформація зазначається у застосунку в розділі «Вигоди» — «Кешбек від банку», натиснувши в правому верхньому кутку на знак ⓘ.
Полезный комментарий
PUMB 20 января 2025, 16:07
Вітаємо! В деяких системах спостерігались технічні складнощі, у зв’язку з чим не було проведено нарахування банківського кешбеку згідно умов категорії «Комунальні послуги» за період з 08.01-.10.01. Приносимо вибачення за тимчасові незручності, буде проведено донарахування кешбеку згідно зазначеної категорії, орієнтовно впродовж двох діб (до 22.01).

SergeyNina
SergeyNina
19 января 2025, 22:41
Кешбек насчитывается как оплата проведена. Это может быть не сразу. Максимальный срок десять дней, так было всегда.
Arrow186
Arrow186
20 января 2025, 9:17
Аналогічна проблема, завжди оплачував комуналку через додаток з рахунку, тобто банк одразу бачить за що операція і чи підпадає вона під умови. Вже 11 день, кешбеку немає)
natashaGra
natashaGra
20 января 2025, 12:05
Что-то очень новенькое , наверное таки правы проблемы начинаются банка.таких условий кешбека ещё надо поискать, всюду сразу
PUMB
PUMB
20 января 2025, 16:07
Полезный комментарий
20 января 2025, 17:15
Кешбек побачив, дякую!
Бажаю в майбутньому технічному персоналу банку запобігати технічних складнощів.
Гарного дня!
21 января 2025, 17:57
Вітаю!
Дивно, що ваші фахівці не побачили технічних складнощів, коли я до них звертався 8, 9, 11, 12, 13, 14 січня.