Заблокировали деньги на пол года

Проблема решена
volodimir175 10 января 2025, 15:50
Отделение по адресу: Чернигов, пр-т Мира, 28
На початку літа мені заблокували рахунок в ПУМБ банку, за те що продав на п2п крипту в розмірі 4 000 грн на цей платіж надійшла скарга, найближче відділення від мене знаходиться в 100 км, я приїхав в відділення банку, мені сказали треба подати заяву в кібер поліцію на відправника, та надати всю інформацію із крипто біржі, продаж криптовалюти був в крипто боті, там не має KYC, тому я вибрав 1 варіант повернути кошти відправнику, як мені сказав співробітник банку що треба поповнити мою карту на 4 к та надати квитанцію, я зробив так як сказав співробітник банку, потім прийшов другий співробітник банку та сказав що треба було повернути кошти на карту відправнику, співробітник банку сказав що все зроблено, та мені треба очікувати на дзвінок з банку, та чекати коли прийдуть кошти, за пів року мені не хто не подзвонив, та в відділенні банку сказали що тей співробітник більше не працює, а заяву на перерахування коштів не було надіслано куди треба, сьогодні я знову писав заяву на перерахування коштів, та мені сказали що треба очікувати на дзвінок і тоді мені треба буде їхати 100 + км для того щоб я зміг забрати свої кошти в розмірі 34000 грн, Пів року вирішують питання, не рекомендую цей банк 1 із 5, коли вирішить питання видалю відгук, Приходько Володимир
ПУМБ
PUMB 10 января 2025, 16:45
Вітаємо!

Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 14 января 2025, 11:19
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію ми надіслали у приватні повідомлення.
В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

PUMB
PUMB
14 января 2025, 11:19
Полезный комментарий

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Заблокировали деньги на пол года