Минфин - Курсы валют Украины

Блокування кредитного ліміту

DanyloSheva 17 декабря 2024, 13:18
Ще вчора банк підняв кредитний ліміт на 1500 грн, проте вже сьогодні прийшло «письмо щастя». Прямо напередодні Різдва. ПУМБ — це єдиний банк серед усіх банків, якими я користувався, що просто отак взяв і заблокував кредитний ліміт. Таких прецедентів не було. Що в ПУМБі, що в інших банках, я сумлінно гасив усю суму ліміту (а не лише мінімальний платіж). І тут на тобі таке.

Не рекомендую користуватися кредитними продуктами, бо через рішення кривої системи вже завтра можете залишитися без грошей, і прямо напередодні свят.

Буду закривати рахунок і кредит, шкода. Бо дуже багато корисних функцій, але такі підстави дуже сильно вдарили по репутації банку.
ПУМБ
PUMB 17 декабря 2024, 15:53
Вітаємо!

Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження про нашу роботу. Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 18 декабря 2024, 14:47
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію вказану Вами в відгуку та можемо зазначити, що блокування ліміту відбувається в рамках переліміту. Станом на 18.12.2024 р. Ви маєте заборгованість по договору Гроші в розстрочку та по кредитній картці.

Надання кредитів є правом, а не обов’язком Банку. Банк самостійно визначає доцільність кредитування позичальників в тому числі з врахуванням того, що банкам забороняється здійснювати ризикову діяльність, що загрожує інтересам вкладників чи інших кредиторів банку згідно ст. 48 Закону України «Про банки і банківську діяльність».

Перегляд лімітів на стороні Банку відбувається автоматично кожного місяця. Ми рекомендуємо Вам активно користуватися послугами банку та робити погашення заборгованості. Подати повторну заявку на збільшення Єдиного кредитного ліміту Ви можете через 30 днів.

PUMB
PUMB
18 декабря 2024, 14:47
Полезный комментарий
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

USD 42 42.7

USD 42 42.7
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Блокування кредитного ліміту