Минфин - Курсы валют Украины

Як банк заманюе клієнтів

Andriy223 3 сентября 2024, 11:24
Рееструвався через додаток заради кредитних коштів, у чому співробітник банку запевнив на 100 відсотків, що нададуть кредитний ліміт при реєстрації.
Але вийшло як завжди! Клієнт зареєструвався на том і все, очікуйте! Запевняю Вас, від кількості — не зміниться ЯКІСТЬ! І саме цікаве — профіль не видаляється)) ця функція в розробці.
ПУМБ
PUMB 3 сентября 2024, 12:17
Вітаємо!

Шкода, що у Вас склалась така думка про наш банк. Ми бажаємо детально розібратись у даній ситуації та написали Вам в приватні повідомлення. Після цього обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 27 сентября 2024, 14:40
Вітаємо! На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!

3 сентября 2024, 12:25
Кр лимит рассчитывается по куче параметров (прописка место работы доход депозиты), чем больше негативных параметров тем меньше шанс получить лимит. Сотрудник вам сообщил неверную инфу
SergeyNina
SergeyNina
11 сентября 2024, 23:17
Кредитный лимит даётся в пумб только если оф. доход и пумб его проверит
12 сентября 2024, 12:06
Я ни разу не заносил в пумб справки о доходах, в анкете указан доход 20к и работа неофициальная, кредитный лимит 60К. Могу скриншот сделать
PUMB
PUMB
27 сентября 2024, 14:40
Полезный комментарий
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!

EUR 44 44.6

EUR 44 44.6