Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували рахунок , офіційну відповідь не можуть надати . Шахрайство!

OLEGONISIUS 3 сентября 2024, 9:48
Відкрив карту місяць тому, користувався, все було добре. Вчора мені прийшло, сповіщення, що рахунок мій заблокований і маю звернутись до відділення. Жодним чином з оператором онлайн немає можливості звʼязатись, відповідає лише бот і то автоматом говорить, що потрібно до відділення. Причину не говорить. Жодних офіційних листів щодо причини блокування, не надають. Таким чином утримують мої кошти і ускладнюють життя. Був написаний лист на офіційну електронну адресу, відповіді не отримав. Телеграм підтримка також не працює. Це взагалі жах. Раніше банк подобався, але враховуючи дану ситуацію, доведеться змінювати банк. Це неповага до клієнтів і їх вільного часу! Просто неподобство, шахрайство!
ПУМБ
PUMB 3 сентября 2024, 12:11
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо детальніше розібратись. Обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 4 сентября 2024, 12:29
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

PUMB

7 сентября 2024, 23:31
П2п решили погонять? А то и в других банках у вас аналогичные проблемы

EUR 44 44.6

EUR 44 44.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Заблокували рахунок , офіційну відповідь не можуть надати . Шахрайство!