махінації відділень Пумб Біла Церква
- 20 августа 2024, 13:20
Дропы немного по другому работают. Они ищут тех кто примет бабки на свою карту и снимет их для себя. А не создают левые банковские счета. Банк тут вообще не при делах. А кто-то обязан свой номер телефона знать? Или нельзя новых клиентов в банк приводить?
Не чешите. под банком стадо людей, яких відправляють до банку відкрити рахунок картковий, щоб потім купити у клієнта картку та пінкод, ось вам і прийом бабок та їх зняття подальше. відмивання коштів повним ходом., а працівники прям овечки не бачуть , що бомжів відмили та дали сімки з телефонами)) ви я так розумію в цій схемі повним ходом, від того тут і пишите
- 20 августа 2024, 13:46
А им какая разница? У них такие же права как и у всех, для банка это простые граждане Украины. Они добровольно приходят, диеспособные, банк не может отказать в открытий счёта. То что они будут делать с картами и кодами банк не касается, пока не будет уголовки на этих клиентов. Пумб как и многие банки одобряют реферальную систему
Ви не дуже підковані мабуть у банківських інструкціях, тоді почекайте як буде хвилинка, що таке фінансовий моніторинг і обовязки суб'єктів фін моніторингу, а тоді вже виставляйте недолугі коменти, реф система тут взагалі ні до чого)))
- 20 августа 2024, 14:46
Чтобы до этого мониторинга дошло дело — нужно сначала стать клиентом и открыть счёт. Для банка это обычные клиенты которых друзья позвали
Ищутся асоциальные личности — бомжи, алкаши, наркоманы, их посылают в банк оформить карту и им платят небольшие деньги за сдачу карты в аренду помесячно. Аналогично открывают на алкаша или пенсионера фоп 2гр и на него оформляют кафе чтоб платить копеечные налоги, как пузата хата. Бабушка получает несколько тысяч гривен в месяц за это
- SergeyNina
- 24 августа 2024, 23:30
У меня в Киеве было тоже самое в Привате и, а банк. Формально нет нарушений. Люди даже получают деньги за сдачу карты в аренду. Платят от 500 до 1000 в месяц.
Аналогично открытие фоп 1000−3000 гривен в месяц.
Обидно то что этим на карты дают месячный лимит (совокупный среднемесячный доход) в 50 000 — 70 000 гривен и выше, а обычный клиент 10 000- 25 000 максимум, а далее справка о доходах
- SergeyNina
- 24 августа 2024, 23:31
Печаль в том что руководство делает это сознательно и отделене об этом все знает.
Вітаємо, дякуємо що зачекали!
Нам дуже шкода, що у Вас склалось таке враження після відвідування нашого відділення. На Ваш запит зазначимо, що банк ПУМБ суворо дотримується вимог фінансового моніторингу, які встановлені законодавством, зокрема нормативно-правовими актами Національним Банком України. Також у банку впроваджені кращі світові політики внутрішнього фінансового моніторингу та комплаєнс. Ці факти підтверджуються те, що ПУМБ багато років поспіль визнається НБУ системно важливим для країни банком та банком уповноваженим на зберігання готівки НБУ.
Водночас ми хочемо запевнити Вас, що ми ретельно перевіримо описану вами ситуацію та у разі підтвердження наданих вами фактів до причетних співробітників будуть вчинені найсуворіші санкції.
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
Ми бажаємо розібратись детальніше та все перевірити, тому вже зареєстрували Ваше звернення. Після проведення перевірки ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок!