Минфин - Курсы валют Украины

Ліміт 600 тис гривень на зняття готівки зі всіх рахунків.

На жаль, мав гіркий досвід розміщення депозиту в цьому банку т.я. був клієнтом майже 10 років.
Коли потрібно було терміново отримати кошти, виявилося, що є ліміт на зняття готівки у 600 тис. гривень на місяць зі всіх рахунків. Ліміт встановлений банком, але консультанти та оператор кол-центру посилаються на постанову НБУ, в якій нічого про це не сказано.
Будьте уважні можливо завтра цей ліміт змінять на 100 тис.
По іншим продуктам питань нема.
ПУМБ
PUMB 23 июля 2024, 18:30
Вітаємо!

Нам прикро, що у Вас склалась така думка про наш банк. Ми бажаємо детальніше розібратись та написали Вам в особисті повідомлення для уточнення деталей. Після цього обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 25 июля 2024, 19:27
Вітаємо!
Ми перевірили ситуацію, описану Вами у відгуку. Перепрошуємо, у відповіді консультант опирався на вимоги НБУ в яких зазначено, що банк може встановлювати власні ліміти згідно діючих обмежень.
Вдячні за розуміння! Сподіваємось, що в майбутньому Ви будете отримувати лише позитивні враження від користування нашими послугами.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
23 июля 2024, 20:00
600к за месяц? Даже на несколько гранатометов хватит
24 июля 2024, 9:27
Можно раскидывать на карты других банков, на него кажется не действует 600к
Потом банкомат просто отказывается выдавать деньги если превышен месячный лимит
PUMB
PUMB
25 июля 2024, 19:27
Полезный комментарий
Serhii Kuzmenko
Serhii Kuzmenko
30 июля 2024, 22:19
Будь яка відмова отримання заощаджень в повному обсязі в першу чергу для мене вказує на можливі проблеми в банку. Інші банки замість встановлення лімітів використовують перевірку походження коштів, рекомендую Вам на це звернути увагу. Я не рекомендую ПУМБ як надійний банк в який можна покласти свої заощадження, в майбутньому можна отримати позитивні враження від ліміту у 50 тис. грн. на місяць і повертати свій депозит роками.
2 августа 2024, 14:56
Надо просто помнить здесь что больше 600К в месяц не дадут. В другом банке вы точно также больше 100к в день не сцедите. И вообще большие суммые лучше не хранить в одном банке, то что финмон требует справки актуальные последние 3 года

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Ліміт 600 тис гривень на зняття готівки зі всіх рахунків.