Утримують кошти без жодних підстав
- natashaGra
- 30 июня 2024, 7:25
Очень похоже на схему абанка. В любом случае посоветуйтесь с юристом — был случай , когда один из банков в такой ситуации отказал клиенту в обслуживании, клиент подал в суд и выиграл
- tckgoblinu
- 1 июля 2024, 15:23
В суди не всі підуть, це треба звертатися до юристів (бо люди без юр.освіти як правило хрень якусь з інтернета качають і йдуть з цим в суди), платити судовий збір і тд, зазвичай всі хочуть, щоб по клацанню пальців все раптом вирішилося)
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали Вам у приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
- tckgoblinu
- 1 июля 2024, 15:20
«Утримують кошти без жодних підстав»
«28 березня 2024 року отримав переказ на суму 13 тисяч гривень, в результаті обміну криптовалюти.»
Крипта не оподатковується, відтак ти точно не через prozzoro продавав крипту заплативши всі податки, відтак підстава це твої темні операції з криптою, банк не буде з кожним криптаном розбиратися, за що і як ти отримуєш кошти торгуючи криптою.
Підставу ти сам в першому ж реченні написав, криптою більше торгуй.
Підставу ти сам в першому ж реченні написав, криптою більше торгуй.
PLN | 9.8 | 10.3 |
Прохання посприяти у вирішенні ситуації та розблокувати мій акаунт пумб.
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми хотіли б розібратися в ситуації, що склалася, і вже направили Ваш запит до відповідного підрозділу банку. Ми надамо зворотній зв'язок, як тільки отримаємо результати розслідування.