«Крамниця кешбеків», не раджу до використання

24 травня через «Крамницю кешбеків» в додатку ПУМБа оформив покупку Ecoflow для отримання кешбеку 4%. Звісно робив все по інструкціях, переходив у «Крамниці кешбеків» у магазин, бачив напис «Активований», сплатив замовлення карткою онлайн. І навіть вже отримав своє замовлення.
Але, кешбек не з’явився навіть «в очікуванні», і досі його там немає. А судячи з опису правил у цьому статусі він взагалі має з’явитись одразу.
29 травня звернувся у Online пітримку ПУМБ. Вислав їм чек, скрін замовлення і все інше що хотіли. Промурижили 3 робочих дня щоб шось там з’ясувати.
Чому кешбек не з’явився «в очікуванні» внятної відповіді так і не отримав. Та коли конкретно він з’явиться також не відомо.

Тому не раджу користуватись тою «Крамницею кешбеків».
Тільки зіпсуєте собі настрій та час на безглузду тех. підтримку.
ПУМБ
Вітаємо!

Ваше замовлення наразі знаходиться на перевірці у партнера. В період звірки партнер перевіряє коректність здійснення замовлення і надає нам статус по ньому. Максимальний термін очікування звірки/нарахування кешбеку вказаний у застосунку у картці партнера. У разі підтвердження, кошти стануть доступні до виводу.

SavageMind
SavageMind
5 июня 2024, 0:02
Проблему досі не вирішено!
Будья-які ваші перевірки, відсил до того що щось там перевіряє партнер, то не є вирішенням.
Вирішення це коли кешбек знаходиться у стутсуі «очікування», після оплати/транзакції, згідно з ваших же правил.

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / «Крамниця кешбеків», не раджу до використання