Оплата частями
- 11 ноября 2023, 18:59
Отправил.
- SergeyNina
- 12 ноября 2023, 0:43
Банк берет данные с дии для расчёта кредитного лимита, в этом банк пионер и ему респект, но скоро так будут делать все банки
- Andrey2880
- 12 ноября 2023, 10:34
Расчет кредитного лимита берут не с дії.
Вітаємо!
Ми розглянули Вашу пропозицію та хочемо повідомити, що на даний момент, оформлення послуги «Сплачуйте частинами» можливо лише за наявності документів в Дія (ID-паспорт або закордонний паспорт нового зразку). Проте, у найближчих оновленнях застосунку ПУМБ Online буде доступна можливість оформлення за допомогою паперових документів. Бажаємо Вам гарного вечора!
PLN | 9.9 | 10.4 |
Нам дуже шкода, що у Вас склалося таке враження про роботу нашого банку. Хочемо зазначити, що оформлення послуги «Сплачуйте частинами» можливе при наявності ID-паспорту або закордонного паспорту нового зразку та застосунку Дія. Таким чином, у нас є можливість безпечно ідентифікувати клієнта та здійснити актуалізацію даних для розрахунку кредитного ліміту.
Просимо Вас надіслати нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ та фінансовий номер телефону аби ми мали змогу зареєструвати Вашу пропозицію щодо спрощення процедури оформлення продукту.
Сподіваємося, що у майбутньому Ви будете отримувати лише позитивні враження від користування нашими послугами.