Некомптентність працівників підтримки банку
Вітаємо! Ми надали зворотній зв’язок у приватні повідомлення, задля збереження банківської таємниці.
- Sergey Kivirenko
- 9 сентября 2023, 10:42
Брехлива відповідь від банку:
Кому: Sergeykiv74
Добрий день, Сергію! Дякуємо, що зачекали!
Ми провели перевірку консультацій наших фахівців на гарячій лінії та у чат-боті та дізналися, що консультації були коректні, на Ваші запитання були надані чіткі відповіді.
Хочемо зауважити, що на даний момент на Ваші рахунки накладені обмеження щодо користування коштами, у зв’язку з підозрілими активностями на рахунках. Поки що Вам доступні лише покупки у торговельно-сервісній мережі та інтернет-магазині. На жаль, орієнтовні терміни та деталі щодо обмежень відсутні, проте Вас буде обов’язково проінформовано як тільки будуть зняті дані обмеження.
Перепрошуємо за дані незручності та сподіваємося, що дана ситуація не вплине на нашу співпрацю з Вами у майбутньому. Бажаємо Вам гарного дня!
Кому: Sergeykiv74
Добрий день, Сергію! Дякуємо, що зачекали!
- Sergey Kivirenko
- 9 сентября 2023, 10:44
Судячи з всього вони навіть нечитали мій відгук. Насправді мені не доступні покупки у торговельно-сервісній мережі та інтернет-магазині. Мої гроші повністю заблоковані для всіх операцій. Нема більше сил терпіти цю брехню від банку. Я хочу закрити рахунок і перевсти мої кошти на рахунок в іншому банку
PLN | 9.7 | 10.2 |
В мене на моїй картці більш ніж 28000 грн, і користуватися я ними не маю можливості. Чому так-ніхто мені не може відповісти
Нам шкода, що сталася дана ситуація. Ми бажаємо розібратися детальніше і уже передали Ваш запит в роботу відповідному підрозділу нашого банку. Після отримання результатів перевірки ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.