Банк повне дно

Проблема решена
mashynya
меньше двох років тому зверталась, щоб перестали мені телефонувати та видалили мої данні. І ось ніколи знов, телефонують і шукають невідому особу. Просила по доброму не телефонувати мені. Ні ці упороти не чують. Ви чисті виродки, я меж тим очікую дитину. Ні ці кляті виродки телефонують і шукають якусь особу, увага вишенка на торті «бо вона чи воно залишело мій мій номер телефону і вини не можуть її знайти. Міні що робити вагітній побігти казна кого знайти? Піду до поліції бо це свавілля терпіти не буду
ПУМБ
Вітаємо!

Нам прикро, що цей випадок залишив у Вас негативну думку про наш банк. Ми бажаємо розібратися у ситуації, проведемо внутрішнє розслідування та неодмінно повернемося до Вас зі зворотнім зв'язком.

SergeyNina
SergeyNina
25 апреля 2023, 1:14
Просто спокойно говорите и все. Не волнуйтесь. Да, звонить возможно будут долго. Мне звонили пять лет по кредитам которые взял кто-то непонятно как указывая один из служебных телефонов. Сначала банк, потом те, кто купил кредит у банка , потом просто угрожали.
natashaGra
natashaGra
25 апреля 2023, 9:16
Никому не кажется , что банк решил закрыться??? Это ж не первое нарушение, что здесь обнародовано. Я бы ещё и в нбу написала — это явно непорядок, и методы отвратные
malinin007
malinin007
25 апреля 2023, 10:41
Скорее всего так и будет. Потому они и блокируют счета с большими суммами собственных средств, используют их в своих целях. Такие себе бесплатные депозиты от населения. Потом только ждать возмещения от фонда ФГВФЛ.
27 апреля 2023, 20:34
Я написала в нбу сегодня мне официально зарегистрировали. Так не может быть в цивилизованном мире, чтоб банк хотел вернуть деньги путем терроризма другого человека, совершенно постороннего
Ірина Писарєва-Закарлюка
Ірина Писарєва-Закарлюка
27 апреля 2023, 12:45
Мені дзвонили декілька разів менеджери, намагалися втюхати кредитну картку. По-хорошому їм не доходило, прийшлося виразитися більш грубіше. Поки не телефонують. Реально задовбували.