Под прикрытием финмониторинга присвоили мои деньги себе
Закон України на який ви посилаєтесь (зобов‘язує) вас здійснювати фінмоніторинг за оперціями що дорівнюють або перевищують значення в 400 тис. грн. чи еквівалент. І аж ніяк вказаний Закон не зобов‘язує вас кошмарити людей за операціями в 50 чи в 150 тис. грн.
Текст Закону є у вільному доступі, будь ласка не тримайте людей за нерозумних, посилаючись на нього.
У більшості випадків ви займаєтесь фінансовим терором, бо закон вам цього не забороняє. Даремно ви так з людьми у такий скрутний для нас усіх час. Малий зиск отримаєте.
«життя стає веселішим», від пумба особисто я, точно такого не очикував. Згоден, що при наявності у банка питань, після отриманні їм купи паперів, довідок — банк як мінімум має повернути кошти клієнту. Навіть якщо вони більше не бажають економічних відносин з клієнтом.
По моєї ситуації: на сьогодні, я кошти так і не отримав (кошти, які мені повернув магазин наступного ж дня при поверненні товару, та які заблокував пумб тогож дня вночі, бажаючи провести «розслідування»). При наявності всіх чекі, заявок на повернення від магазину… Це дно.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» № 361 — IX від 06.12.2019р. зобов'язує нас здійснювати моніторинг фінансових операцій клієнтів на предмет їх відповідності інформації про клієнта, наявній у банку. Для виконання умов вказаного закону ми зобов'язані запросити документи, що підтверджують походження коштів, а клієнт має надати їх в повному обсязі.
Ми бажаємо допомогти Вам краще розібратися в ситуації, що склалася. Інформація з Вашої заявки дозволяє розпочати роботу над зверненням, про результати якого ми повідомимо Вас у зворотньому зв'язку.