Не віддають валюту.
PLN | 9.9 | 10.4 |
Перед тим як замовити, на гарячій лінії сказали щоб гроші з депозита перевів на картку, я так і зробив, підтвердили доставку на 1 вересня, сказали після 15ї години щоб підійшов до каси, а якщо не доставлять то банк мені зателефонує попередить. Ок. Прийшов, касир каже що долярів НЕ дасть, так як мене нема в списку замовників, отакої, на спробу апелювати тим що я дзвонив через підтримку і робив замовлення, каже нічого не знаю мене в списку нема… І знову так само як і перед цим декілька днів назад пропонують забрати гривнею. Після мене в черзі стояла жіночка, підійшла спитала чи продадуть їй готівковий долар, їй відповіли що без проблем.
Ось такі в банку стандарти роботи зі своїми клієнтами.
Звісно що більше не планую на далі таких відносин, моїх долярів банк в себе НЕ побачить. Добре що є де залишити конструктивний відгук аби інші люди бачили реальну ситуацію.
Наразі значно ускладнилася логістика поставок готівкової валюти, різко зріс попит на готівкову валюту. І це спричинило необхідність попереднього замовлення клієнтами валюти. В вашому випадку ми не змогли вчасно доставити валюту в відділення, тому що насамперед ми задовольняємо потреби наших клієнтів, які розміщують валютні депозити в нашому банку. Як правило, вони мають персональних менеджерів і в рамках чинних обмежень проблем з отриманням валютної готівки у них немає.