Я, ПУМБ, війна і добра фея

Трапилося мені бути у справах у відділенні ПУМБ на Соборній у Кам-Подільському (треба було переказ зробити на картку іншого банку). Знаєте, був здивований. В доброму сенсі слова. В такий важкий час, коли навколо паніка, стрес, усі перелякані, нервові, працівники відділення зберігаючи спокій і холоднокровність обслуговували потік клієнтів. Намагались з розумінням ставитися до кожного клієнта, згладжувати конфліктні ситуації (сам працюю в торгівлі багато років, знаю як важко працювати з нервовими клієнтами). Не знаю, яку витримку треба мати, щоб в такі моменти знаходити сили з посмішкою обслуговувати клієнтів, знаючи, що десь там, гинуть наші земляки. Дівчата твердо тримають оборону на своєму фінансовому фронті. У відділенні чисто, приємна тиха атмосфера. Моїм питанням займалася дівчинка на ім'я Марія. Коректно сприймала мої часами недолугі питання і грамотно «розклала все по полицях». Допомогла зробити переказ, а головне, ця «добра фея» на деякий час змусила мене забути, що твориться навколо, що гроші я пересилаю на схід, товаришу у зсу. Я відчув себе звичайним клієнтом, що просто прийшов вирішити якісь буденні питання. І це радує, що банк готує такі кадри. Керівник відділення теж працювала з клієнтами, підтримуючи своїх підопічних. Видно, що людина на своєму місці. Дякую дівчатам з ПУМБ і феї Марічці, що робити так файно свою справу. Удачі вам і мирного неба!
ПУМБ
Вітаємо!
Щиро дякуємо, що поділилися враженнями від відвідування нашого відділення, Ваші слова вдячності обов'язково будуть передані його працівникам.

Все буде Україна!

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Я, ПУМБ, війна і добра фея