Обман зі сторони банку починається ще з сайту банку

Банк заявляє, що віртуальну картку можна оформити за 5 хвилин через реєстрацію в мобільному додатку та верифікації через Дію.
Посилання на сайт банку: https://retail.pumb.ua/card_bank/vsekarta
По факту, виконавши всі вимоги, отримую помилку в додатку про те, що відкриття картки можливе лише за умови особистого відвідування відділення в банку.
І це в умовах військового часу, коли більша частина їх відділень просто не працюють.

Банк не соромиться публікувати брехню на своєму офіційному сайті.
ПУМБ
Вітаємо!
Найімовірніше під час реєстрації сталася помилка.
Наразі все працюєте коректно і віртуальну картку можна відкрити віддалено, в нашому мобільному додатку.
Щоб ми могли розібратися в причині помилки, при її виникненні, просимо потрясти телефон або натиснути по екрану 5 разів. Після цього з'явиться форма для надсилання звіту про помилку та наші фахівці зможуть розібратися у ситуації.

6 апреля 2022, 11:34
І знову обман!
Після того, як я направив вам лист з помилкою, у відповідь отримав пропозицію звернутись у відділення банку з паспортом та ІПН.
PUMB
PUMB
6 апреля 2022, 16:04
Можуть відбуватися тимчасові труднощі з оформленням, рекомендуємо Вам спробувати оформити картку через певний час.
6 апреля 2022, 20:05
Лайно собаче, а не тимчасові труднощі з оформленням. Ваші представники прямим текстом озвучили, що віртуальні картки новим клієнтам без звернення у відділення банку не відкривають. Можливо це для мене зробили такі «спец.умови»

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Обман зі сторони банку починається ще з сайту банку