Жахлива робота служби підтримки
Коментар банку вкотре доводить правдивість наведених вище тез: замість того, щоб перевірити, чи немає вже історії листування з клієнтом на цьому сайті, яка містить необхідну інформацію (а вона є) і самотужки на цій підставі знайти чат (в моєму відгуку надана інформація і про канал звернення, і про дату), куди простіше копіпастити стандартний текст із скрипта і позадрочувати клієнта додатковими повідомленнями. Ну ок, я так розумію, що клієнтів багато, а банк один, тому хай буде по-Вашому, відповів у приватних повідомленнях.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Сьогодні вранці продублював запит і отримав від оператора відповідь, що від нього я інформації не дочекаюся, адже потрібно зробити скріншот з додатку, на якому буде видно обрані категорії, і разом із запитом відправити банку на імейл. На моє запитання, нащо потрібен скріншот, адже на боці банку стопудово є інформація щодо того, які категорії кешбеку я обрав, отримав відповідь: «Нічо нє знаю, так нада».
Питання до банку: може вже нарешті час взяти трошки грошенят з рекордного прибутку, яким ви вихваляєтеся всюди, та витратити їх на побудову адекватної служби підтримки? Я розумію, що оператор онлайн-чату має обмежені права доступу, але що заважає йому просто передати мій запит на відповідний підрозділ? Нащо задрочувати клієнта скріншотами для отримання інформації, яка і так є на боці банку? Нащо задрочувати клієнта написанням електронних листів, якщо клієнт вже верифікований в додатку і оператору достатньо скопіпастити його запит із чату і передати далі, а клієнта просто попросити зачекати, доки з ним зв’яжуться? Риторичні питання на кшталт цих виникають щоразу, як доводиться контактувати з підтримкою банку, і майже кожного разу досвід цих контактів — відверто негативний. Схаменіться, панове, за вікном 2022 рік, пора вже переходити від декларацій про комфорт і сервіс до конкретних дій. Дякую, дуже дякую.