хороший банк
я клієнтка банку з 2014р. звісно є те, що влаштовує і що б хотілось змінити. з того, що влаштовує — маю депозит і користуюсь кредиткою всеможу. умови облуговування мене влаштовують по обох продуктах. відсотки по «спокійному» депозиту непогані і я можу зняти кошти достроково коли захочу. по кредитці – також без проблем. оформила через заявку на сайті. у відділені це зайняло хвилин 20-30. ніколи до цього не користувалась кредиткою, а тепер розумію що даремно. це дуже зручно, коли розплачуєшся в інтернеті (часто купую на аліекспресс) або і так в магазині. ще користуюсь їхнім банкінгом, наче без проблем все працює. що дійсно засмучує, так це платний колцентр.
Добрий день! Вдячні за ваш відгук. Ми раді, що клієнти ПУМБ задоволені продуктами та обслуговуванням нашого банку. Звертаємо увагу на нову можливість зв'язатися з банком в онлайн-режимі. Радимо зайти на сайт ПУМБ https://pumb.ua/ і підключити навушники. Після — натиснути на значок телефонної трубки у лівому верхньому кутку на сайті банку. З'єднання з Call Center ПУМБ встановиться автоматично і перед вами відкриється цифрове меню. Далі — вам потрібно натиснути «зірочку» — * і обрати відповідий пункт меню.
| PLN | 11.55 | 11.85 |