Уважно читайте договор перед тим як скандалити

Обслуговуюсь у Києві на лівобережці три роки. Виникла проблема коли платила за перший кредит (брала пральну машину). Прийшла пеня за перші два платежі. Пішла розбиратись у відділення. Наробила шуму і виявилось, що дарма. Тільки після того як пришла пеня я відкрила договор. Зясувалось, що мені треба платити до16 числа кожного місяця. Я вносила 15 через айбокс. Ну коротше, поки вони доходилли встигала нарости пеня, бо гроші поступали числа 17-18. З пір я уважно читаю договори до того як шось підписую і після теж читаю. Тоді ми з дівчатами у відділені розібрались і проблем потім не виникало. Виплатила кредит за 9міс. Через два роки взяла ще кредит 8 тисяч. Виплачую завчасно і через відділення. Поки задоволена. А ще у відділенні на лівобережці ввічливий персонал. За це банку плюсик.
ПУМБ
Добрий день! Вдячні вам за схвальний відгук. Ми раді, що наші клієнти задоволені кредитними продуктами та обслуговуванням банку ПУМБ!

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Уважно читайте договор перед тим як скандалити