Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ПУМБ: Харьков, пл. Конституции, 21/2

Адрес:
Харьков, пл. Конституции, 21/2
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30 (касса: 08:30-17:00), без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
3 июня 2024, 10:31
Жахливе відділення в місті Харків на площі Конституції!
Треба було пройти верифікацію. Доколупались до не чітко видної печатки на ідентифікаційному коді (!!!). При чому в іншому відділенні пару років потому — все влаштовувало. Мало того, всі інші банки спокійно приймали документ і все було гаразд.
Крім того, керівництво нагло бреше, що Вони приймають клієнтів навіть під час повітряної тривоги (звичайно, вони не повинні це робити взагалі, але ситуації бувають різні). Я з іншого міста і 30 хвилин стояв біля банку — мене ніхто не прийняв, двері були зачинені. І так було 3 тижні поспіль. І тут тобі кажуть, що що вони працюють.
Жахливе відношення! Нікому не рекомендую!
Комментарии (7)
Ответ банка
ПУМБ
3 июня 2024, 12:35
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми хотіли б розібратися детально в ситуації, тому написали Вам в приватні повідомлення для уточнення даних. Надамо зворотний зв'язок, як тільки отримаємо результати розслідування.
3
14 мая 2024, 10:54
У січні 2024 року я відкрив рахунок у відділенні Вашого банку. 9 травня 2024 року мені надійшло повідомлення про припинення ділових відносин Пумба зі мною. За час обслуговування у банку мною було проведено декілька депозитних та валютних операцій. Усі операції були проведені у відповідності до вимог НБУ та мають підтвердження легальності доходів. Незважаючи на це, ПУМБ без жодних попереджень та запитів закрив мої рахунки. Менеджери банку не змогли пояснити причини закриття рахунку.
Комментарии (1)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
14 мая 2024, 11:59
Вітаємо!

Нам шкода, що сталась така ситуація. Ми бажаємо розібратись детальніше та після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній звʼязок.
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отделения и банкоматы ПУМБ в Харькове 🏦 / Отделение ПУМБ: пл. Конституции, 21/2, Харьков

На странице собрана вся информация про отделение ПУМБ по адресу Харьков, пл. Конституции, 21/2.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ПУМБ - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ПУМБ  расположенном по адресу Харьков, пл. Конституции, 21/2- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.