Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ПУМБ: Кропивницкий (Кировоград), ул. Большая Перспективная, 12

Адрес:
Кропивницкий (Кировоград), ул. Большая Перспективная, 12
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30 (касса: 08:30-17:00), Сб: 10:00-14:00 (касса: 10:00-13:30), без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
15 июля 2024, 17:56
11.07 мені заблокували картку, 12.07 я прийшла до відділення і мені сказали що перевищено ліміт по карті за минулий місяць, і сказали чекати понеділка і сказали або вони відмовляються зі мною працювати і виводять кошти мені або розблокують рахунок (15.07). Я прийшла до відділення знову, і мені вже кажуть що по переказу скарга. Я отримала ці кошти за продаж криптовалюти. Я показала оператору докази (ордер, квитанція від покупця, скарга на біржі). Мені сказали ще писати заяву до киберполіції, я відмовилась, бо бачу в цьому сенсу, це мої кошти, і на біржі немає жодної верефикації. Це біржа в телеграмі (Гаманець). Після чого оператор сказала що, не розуміє що це і відмовилась використати це як доказ. Мені сказали що відмовлять в співпраці і виведуть кошти, але я це за минулі 5 днів так і не отримала, не розумію чому банку не цікаво вирішити питання. Прошу закрити питання і вивести мої особисті гроші як мені і обіцяв банк.

Банк працює добре, я задоволена банком, але саме в цьому питанні він не зацікавлен в праці. Я розумію що будуть коментарі «крипта це не законно», але в Україні немає жодного закону який забороняв би це робити, всі біржі мають ліцензію на р2р торгівлю з участью нашої валюти

Прошу як найшвидше вирішити питання, бо це на першому місці мої особисті кошти якими я не можу користуватися.
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
15 июля 2024, 19:36
Вітаємо!

Шкодуємо, що сталась дана ситуація. Ми бажаємо розібратись детальніше та після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній звʼязок.
1
15 января 2024, 16:20
Сьогодні 15.01.2024, зачинили двері приміщення коли я був в середині, на прохання відкрити, я почув лише що у них інкасація і це ваші проблеми, і ти повинен 10−15 хвилин, незавжаючи ні на що сидіти замкненим у відділені, навіть без туалету для відвідувачів. Це вже не перший раз коли я попадаю на таке, працівники прямо порушують конституційні права людини, а саме статтю 33 Конституції України. До того ж у банку постійні зміни у процесі зняття готівки, то слід замовляти, то можна по наявності. Але після замовлення готівки у цьому відділенні на тому тижні, бо в наявності не було, приїхавши у встановлений час (після 11:00), і прочекавши чергу, нам відповіли що приходьте після 15:00, хоча каса працює до 16.30. Тобто грошей так і не вдалось зняти, оскільки це знов неповага до людей, тому що є багато варіантів як проінформувати людей, про затримку. Також у працівників немає поваги о клієнтів, а от коли один раз мені замість зняття зробили нарахування, я пішов на зустріч і приїхав в той же день для іншої операції, щоб у них зійшлася каса.
Комментарии (3)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
15 января 2024, 17:32
Вітаємо!

Шкодуємо, що Ви не отримали належного обслуговування та залишилися з негативними враженнями про співпрацю. Ми неодмінно розберемося в ситуації детальніше та надамо Вам зворотній зв'язок.
1
7 января 2024, 13:41
Обмежили доступ до акаунту. Без пояснень. На мої питання не відповідають
Комментарии (16)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
7 января 2024, 14:00
Вітаємо!

Для з'ясування ситуації просимо надіслати нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН чи фінансовий номер телефону, а також сервіс, через який зверталися до банку, і дату звернення. Це дозволить нам детальніше розібратися в причинах блокування та надати Вам зворотній зв'язок.
1
23 ноября 2023, 14:57
20 листопада, заблокували рахунок. Не було змоги написати в підтримку, тому що заблокували додаток. Всі способи комунікації обрізали. Через пошту сказали, звертатись до відділення. Звернулись до відділення, нам вказали транзакцію на яку була скарга в усному вигляді. Всі докази, що оплата була вірно зарахована надали спеціалісту. Потім прийшла відповідь повертати кошти або закривати рахунок. Для повернення коштів, потрібно надати біржі скаргу, яка надійшла на банк. Банк дану скаргу не може надати в жодному вигляді. Таке враження, що банк допомогає шахраю!!!
Комментарии (15)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
23 ноября 2023, 15:08
Вітаємо!

Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми перевіримо всі деталі та після перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
1
9 июня 2023, 23:19
Працівники обманюють, оформлював гроші в кредит, одразу не звернув увагу, а співробітниця скористалася наявністю та без згоди оформила ще й якусь страховку. На картку зарахувалося 15 тис, а кредит виявився 17 тис. Куди поділися 2 тис? В карман співробітниці?
Комментарии (4)
Ответ банка
ПУМБ
10 июня 2023, 12:57
Вітаємо!

Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми бажаємо розібратися у ситуації та перевірити деталі. Просимо Вас надіслати нам в особисті повідмлення Ваші ПІБ та фінансовий номер телефону. Ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отделения и банкоматы ПУМБ в Кропивницком (Кировограде) 🏦 / Отделение ПУМБ: ул. Большая Перспективная, 12, Кропивницкий (Кировоград)

На странице собрана вся информация про отделение ПУМБ по адресу Кропивницкий (Кировоград), ул. Большая Перспективная, 12.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ПУМБ - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ПУМБ  расположенном по адресу Кропивницкий (Кировоград), ул. Большая Перспективная, 12- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.