Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ПУМБ: Киев, ул. Большая Васильковская, 118

Адрес:
Киев, ул. Большая Васильковская, 118
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (касса: 09:00-17:30), без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
4
26 апреля 2023, 17:10
Для баланса решил написать положительный отзыв (после нескольких отрицательных отзывов другим банкам). Не буду писать, что банк безупречный, но пока, пожалуй, лучше остальных. А я пользуюсь, наверное, услугами 10 банков. И несколькими банками регулярно. Если Моно не брать в расчет (это все же нео-банк), то ПУМБ лучше других оф-лайн банков. Косяки есть, конечно же, но ПУМБ меня огорчал меньше остальных. Терминалы в отделении ПУМБа нужно сделать удобным, и начать принимать 500 грн купюры. И банкоматы, конечно же, должны быть с возможностью приема денег. В этом большое отставание.
Комментарии (2)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
27 апреля 2023, 13:15
Вітаємо!

Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вас влаштовують наші послуги. Ми постійно покращуємо наші сервіси і намагаємося надавати якісне обслуговування нашим клієнтам. На даний момент клієнти нашого банку можуть без обмежень поповнювати рахунки через наші термінали 500 та 1000 грн купюрами. Просимо написати нам у приватні повідомлення Ваше ПІБ та фінансовий номер телефону, щоб ми могли зафіксувати Ваше звернення стосовно покращення наших послуг. Бажаємо Вам гарного дня!
1
19 января 2021, 11:18
В середу (13.01) пізно увечері на сторінці www.pumb.ua/yasno я оформив заявку на «ВсеМожу». Оскільки в четвер до 12 ніхто не перетелефонував — я пішов у відділення сам. Мені повідомлили, що без призначення зустрічі розглянути завку не можуть. Ще близько пів-години я спостерігав сніг за вікном, чекаючи дзвінка з головного офісу Пумб’а. Після цього мене попросили пересісти до іншого співробітника (який листом попросив призначити мені зустріч), тоді передзвонили з центру пумба і я (за підказкою співробітника) двічі в трубку повторив, що мова йде про акцію «ясно». Оформили документи, все підписали — за порадою працівника банку одразу зняв кредитних 100грн (щоб активувати картку) і через деякий час отримав смс у вайбер з інформацією, що «Пумб — учасник ФГВФО», а також з пропозицією встановити «пумб-онлайн» і що найближчим часом мені подзвонить фахівець, щоб провести індивідуальну консультацію.
Парадокс (чи ні?), але фахівець не подзвонив ні в четвер, ні в п’ятницю, ні в суботу, ні в неділю, ні в понеділок…
В неділю я сам написав в підтримку 2 простих питання: «Чи можна уже оплачувати комуналку по акції „Ясно“?» і «Як отримати перелік інших категорій кешбеку». Відповіді мене ледве не вбили. 1) Перевірка банку виявила, що картка була оформлена не з сторінки «ясно» (дуже дивно, виходить www.pumb.ua/yasno — сторінка не банку, а ФЕЙКОВА? Навіщо я двічі казав оператору по телефону, що картка по акції «ясно»? Навіщо у відділенні мене перепитували, чи по акції я оформляв?). 2) Категорії кешбеку можна отримати індивідуально клієнтам, які отримали від банку смс з відповідними пропозиціями (звичайно, я нічого не отримував).
Логічно, я задав просте питання: «Оскільки така картка мені не потрібна — як її закрити?» — і отримав абсолютно індеферентну відповідь: «Закрити можна в відділенні з паспортом і ідентифікаційним кодом». Тобто банк без проблем готовий попрощатись з клієнтом, який менше тижня тому оформив картку… Ну нічого собі…
Я думаю ще почекати до кінця цього тижня (ну раптом щось проясниться), а тоді вже закриватиму картку. Бо є велика підозра, що з таким непрофесіоналізмом і некомпетентністю — мене з цим банком чекають ВИКЛЮЧНО неприємні сюрпризи
Комментарии (2)
Ответ банка
ПУМБ
19 января 2021, 15:45
Здравствуйте!
Ваше обращение взяли в работу. Предоставим обратную связь в личные сообщения по результатам расследования.
1
11 ноября 2020, 2:47
При оформленні кредитною картки співробітнецею банку було нав`язано офрмлення страхування від COVID. На моє питання чи є це страхування обов`язковим була дана стверджувальна відповідь. Сума кредиту, а відповідно і страхова сума та страховий платіж були самовільно підвищени спеціальсткою, яка запевняла що при намаганнях виправити «помилку» можна отримати відмову по кредиту. Спочатку була спроба владнати питання зі спеціалісткою яка зводила все до «я вам не так казала, ви самі погодилися». При зверненні до служби банку (близько 10 разів!) з паузами до двох тижнів надавались обіцянки передзвонити з відповідю. Кожного разу дзвонив новий спеціаліст і все повторювалось знову. Наприкінці була дана остаточна відповідь: Ми розібралися, все нормально. На питання яким чином проводилося розслідування і чи були прослухані аудіо та відео файли як обіцялось, був викладений основний аргумент, що ми запитали у спеціаліста і питання закрите. Одинм випадком зіпсована репутація банку до нуля.
Комментарии (1)
4
29 октября 2020, 18:29
Закрыл кредитную карту еще в середине июля и явно 45 дней уже прошло, но в УБКИ статус кредита до сих пор открытый.

Дата оновлення 23.07.2020

Хотелось чтобы банк не только об открытии кредитов информировал, но так же и об успешном закрытии.
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
30 октября 2020, 15:19
Здравствуйте!
Для проверки информации уточните, пожалуйста, в личные сообщения Ваш ИНН.
Спасибо.
3
22 сентября 2020, 17:50
Часто обслуговуюсь у відділенні біля м.Палац Україна. Компетентні касири, ввічливі спритні менеджери, але… Сьогодні побачила дебелу даму з напівоголеними загорілими тілесами, яка не могла відірвати рук (без рукавичок!) від свого песика на колінях, при цьому періодично подаючи менеджеру якісь документи. Я б ніколи не звернула увагу на це видовище, варте пензлика Кустодієва, якби одного разу влітку мене не завернули з каси цього відділення, мотивуючи свою відмову від обслуговування тим, що у мене відсутні рукавички (! це влітку!), а моя маска не закриває ніс. Звичайно, те, що у мене алергія, і мені взагалі важко дихати в зачинених проміщеннях, тим більше у масці — це моя власна проблема, яка не стосується і не повинна стосуватись працівників банку. Але хотіла б уточнити: які стандарти обслуговуванні псів у банках у період карантину? Я розумію, що «пси набагато кращі за людей» (те, що я не бачу німбу над їхніми мордами, це також моя власна проблема), і жорстоке поводження з тваринами карається за законом (чого я ні в якому разі не заперечую). Але ніхто не скасовував ЛЮДСЬКОГО ставлення до ЛЮДЕЙ (які, на відміну від псів, є найвищою цінністю згідно Конституції України, яку поки що ніхто не скасовує!), особливо це актуально в період карантину! Навіщо нам намордники, якщо повсюди — пси без намордників і пасків: на дитячих майданчиках у піску для дітей, в супермаркетах (зокрема, над фруктами і салатами в магазинах «Білла», «Фуршет»), а в банках пси- це взагалі ВІП-персони? Собака, звичайно ж, найкращих друг (скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти), але в період карантину ми маємо обмежити контакти навіть із друзями. На жаль, деякі мої знайомі люди заразились COVID від своїх собак, яких любили до безтями. В звязку з цим хотілося б, щоб стандарти обслуговування в банках клієнтів із псами не були загрозливими для клієнтів без псів. Всім бажаю міцного здоровя і любові не тільки до собак!
Комментарии (2)
Ответ банка
ПУМБ
23 сентября 2020, 11:44
Марія, добрий день!
Банк ПУМБ керується стандартами, вимогами і рекомендаціями МОЗ та НБУ і неухильно їх виконує.
Дякуємо.
2
26 марта 2020, 11:18
Був неприємно вражений відсутністю конструктиву та бажання допомогти клієнту.
Питання виникло щодо аутентифікації (KYC) існуючого клієнта. Без попередження заблокували рахунок.
Зважаючи на карантин та поради керівництва НБУ (нижче лінк), я був змущений особисто відвідати відділення з паспортом та обличчям. Дуже прикро, що цивілізовані методи як то використання Skype чи EЦП для встановлення існуючих(!) клієнтів для банка пустий звук. Тричі подумаю, чи залишатися з ними.
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
26 марта 2020, 13:09
Доброго дня. Уточніть, будь ласка, з якої саме причини вам співробітники порадили звернутись для аутентифікації до відділення банку? І уточніть, коли саме це було.
Ця інформація допоможе нам у вирішенні питання. Дякуємо.
1
8 января 2020, 11:27
У відділенні працюють не кваліфівкавані менеджери, висока текучість кадрів, зарплатну карту не можу закрити більше 3-х років, тобто я її закрив уже 2 рази і навіть працівники банку мене запевнили, що рахунок закритий, але це не заважає банку щороку — надсилати мені смс з мінусовим балансом, і з проханням сплатити комісію. Напевно у банку справить геть погані якщо придумали шахрайськими методами заставляти сплачувати кошти за неіснуючі рахунки.
Сьогодні телефоную в банк знову запитую в чому справа — відповідь ваш рахунок активний і комісії набігло на мінусовий баланс. Говорю що картку ви ж в мене забрали вже навіть в передостанній раз коли закривали начебто його, але вони ж навіть не хочуть слухати — їм головне щоб кошти несли у касу.
Добре подумайте перш ніж мати справу з цією шарашкіною конторою, будете потім їм винні кошти «за повітря....і комісію за закриті рахунки» усе життя((
Крім того буду подавати скаргу в Національний банк, подивимось чи це допоможе((
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
8 января 2020, 13:14
Доброго дня! Перепрошуємо за цю ситуацію. Будь ласка, напишіть свої дані — ПІП та ІНН нам в особисті повідомлення — ми будемо уточнювати, чому саме приходять ці смс та на якій стадії закриття рахунку. Дякуємо
2
3 июля 2019, 22:40
Кардинально изменились финансовые возможности, как следствие, появилась просрочка по карте. Обратилась в банк с просьбой о реструктуризации( пару месяцев назад настоятельно парили по телефону по нескольку раз в день), на что мне ответили, что она мне недоступна. Угрожают подать иск в суд и и.д. Повторюсь, я не уклоняюсь от оплаты, потому уже несколько раз выражала просьбу о реструктуризации долга, но сотрудники этого банка ( в другом банке мне без проблем реструктуризировали задолженность), к сожалению, не идут на встречу своим клиентам и, видимо, хотят затянутых судебных процессов, в результате которых, полагаю, придется прибегнуть к реструктуризации, т.к. имущества у меня, увы, нет.
Так что перед тем как связываться с ПУМБ подумайте 1000 раз.
Комментарии (2)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
4 июля 2019, 16:52
Добрый день, Kate Akhokas!
Для рассмотрения ситуации, написали Вам в личные сообщения.
1 не засчитана
29 ноября 2018, 15:30
Колл-центр скрывает информацию для того, чтобы завлечь клиентов в банк. Хотела попробовать другой банк, но убедилась, что Приват в 100 раз лучше…
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
30 ноября 2018, 12:14
Здравствуйте. Нам жаль, что Вы испытали неудобства. Позвольте нам разобраться в этом. Напишите нам, пожалуйста, в личные сообщение более детальнее о сложившейся ситуации и мы Вам поможем
Ответ администратора
Минфин
30 ноября 2018, 18:41
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 30.11.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
1 не засчитана
24 сентября 2018, 23:09
Добрый день,
форумчане и сотрудники банка ПУМБ, которые будут обрабатывать этот комментарий.
У меня всегда были только позитивные отзывы о ПУМБе, хоть я и не являюсь его клиентом.
Но когда сегодня домой пришел мой отец (которому более 50 лет, и он один из тех,
кто снимает всю зарплату из карты после начисления) и сказал,
что когда он просто пошел получить пин-код от старой зарплатной карты,
ему выдали зачем-то еще одну карту, брать которую он не хотел
(и вообще, как оказалось не знал, что там есть кредитный лимит).
Но сотрудник не желал этого слушать и все же настоял оформить ее, но мало
того еще и попросил снять с нее деньги, а потом «завтра закинуть назад, и ничего не спишеться» (Весело однако у вас)
ПУМБ, я понимаю, что у ваших сотрудников план на продажу кредиток и защитана карта будет
только в том случае, если по ней проведена транзакция
(чтобы сотрудники меньше парили их на право и на лево).
Но, ко всему уважению, как можно так бессовестно впаривать кредитки людям,
которые вообще не понимают зачем им снимать 500 грн с новой карты, чтобы завтра положить назад (вот где логика??)
Можеть вы сможете дать на это ответ? Или ваш сотрудник Богдан Ковш с Киевского отделения на Большой Васильковской,
который выдал моему отцу кредитную карту и настоял провести по карте транзакцию,
чтобы завтра отец их положил назад,
а Богдан получил свой долгожданный бонус 28 октября с ЗП, ну или на след месяц не знаю как у вас
Комментарии (1)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
25 сентября 2018, 12:41
Добрый день! Приносим извинения за возможные неудобства. Ваш отзыв обязательно передадим на рассмотрение в ответственное подразделение. Дополнительно сообщаем, что дополнительные продукты предлагаются, однако клиент всегда может от них отказаться или использовать только по необходимости.
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отделения и банкоматы ПУМБ в Киеве 🏦 / Отделение ПУМБ: ул. Большая Васильковская, 118, Киев

На странице собрана вся информация про отделение ПУМБ по адресу Киев, ул. Большая Васильковская, 118.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ПУМБ - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ПУМБ  расположенном по адресу Киев, ул. Большая Васильковская, 118- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.