Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Мария Васильева 21 марта 2023, 18:37
Я знаходжусь на окупованій території в Херсонській області, 17 лютого Банк розірвав зі мною угоди, та закрив мої рахунки. За це я вже писала відгук та неодноразово спілкувалася з представниками банку. Але вирішити це питання не вдалося.
Для отримання залишку коштів на моїх рахунках в ПриватБанку, мені було запропоновано написати заяву в онлайн чаті. Я написала заяву 28 лютого на перелік залишку коштів до іншого Банку. Фахівець в чаті сказав, що відповідь буде протягом 5−7 днів на мою електронну адресу. Відповіді не було.
11 березня я знову звернулася до онлайн чату, знову було створено заяву вже під номером 33179324. Фахівець відповів, що протягом 5−7 днів кошти надійдуть до мого рахунку в іншому Банку.
Кошти так і не надійшли.
Сьогодні 21 березня знову звернулася до онлайн чату, де була відповідь: «На жаль, переказ залишку коштів неможливий, так як в Банку недостатньо даних для Вашого обслуговування». Треба особисто звернутися до найближчого відділення Банку.
Я більше десяти років Клієнт Банку, і тільки тепер у них не вистачає даних. Тим паче, коли надсилала останній раз заяву, я відправляла фото всіх документів разом з собою. Було підтвердження через відео-чат моєї особистості.
Я знаходжусь на окупованій території, і я не можу завітати до ніякого відділення.
На що мені Банк надав варіант, написати довіреність на людину, яка знаходиться на підконтрольній Україні.
Як мені написати довіреність, нотаріуса у нас не має, та й поштою я її не відправлю. Як мені отримати свої кошти з рахунків ПриватБанку?
Дуже цікаво, якщо б у мене були кредити, то я б зобов’язана була б їх сплачувати і надалі, і даних моїх достатньо для цього. А як віддати мої кошти — так ми вас не знаємо.
22 марта 2023, 17:32
Вітаємо. Приносимо вибачення за отримані незручності. За єдиною процедурою, для перерахування залишку коштів на рахунку(ах) в Банку, вам або вашому представникові необхідно звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку. Більш детально інформація щодо отримання коштів викладена у надісланому вам Банком листі.
naa1971 21 марта 2023, 18:07
Отделение по адресу: Днепр, пр-т Героев, 37
Обслуговуюсь в Приватбанку більше 23 років, маю ідеальну кредитну історію. Останній місяць виникла необхідність в частих поповненнях та знятті коштів з валютного Приват вкладу, який і використовується саме для вільного користування коштами. 17 березня отримав повідомлення від банку, що майже досягнуто місячний ліміт зняття готівки і треба подати в банк документи, що підтверджують походження коштів. В той же день надав необхідні документи (річні податкові декларація за 5 років, довідки про виплати з Фонду гарантування вкладів і т.п.), на суму, вчетверо перевищуючу той місячний ліміт. Отримав від банку повідомлення, що всі документи прийняті, пройшли перевірку. В понеділок, 20 березня, коли намагався зняти в касі попередньо замовлену валюту, отримав відмову в видачі, тому що не дозволяв той же самий ліміт. Зателефонував на гарячу лінію банку, фахівець сказала, що в мене все гаразд з документами і попросила трохи часу на вияснення проблеми. В результаті через 5 хвилин очікування мені повідомили, що банк розриває зі мною відносини. Причину пояснити мені не змогли, сказали підійти в відділення та написати заяву на повернення моїх коштів. У мене в банку валютні кошти на картці та декілька валютних депозитів, гривню перевів міжбанковським платежем. У відділенні запропонували заяву на конвертування валюти в гривню по курсу НБУ, я відмовився від такої «щедрої» пропозиції. Декілька разів телефонував на гарячу лінію, щоб все ж таки вирішили питання повернення коштів в валюті та щоб надали офіційний лист з поясненнями причини розірвання відносин. Станом на зараз ні одне, ні друге питання не вирішено. Висновок такий, що банку не потрібні сумлінні та відповідальні клієнти, якщо він таким чином відноситься до них. Щож, є янші банки, які залюбки займуть місце Привату. Але вирішити питання все ж потрібно. Чекаю на обгрунтовану відповідь банку, а не просто штамповану фразу про запобігання фінансування тероризму.
21 марта 2023, 20:16
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
Вячеслав Ол 20 марта 2023, 18:35
Уважаемый Приватбанк я являюсь клиентом и Приватбанка и Ощядбанка.
Как вы заметили люди жалуются на мошеннические оплаты картой на иностранных сайтах. Вам всего то нужно добавить функцию «заборона Розрахунки в Інтернет без 3D Secure.
Такая функция есть в Ощядбанку
Фото
20 марта 2023, 19:37
Вітаємо!
Пропозиція вже передана нашим колегам для розгляду. Дякуємо, що допомагаєте нам стати краще!
Nata1001 20 марта 2023, 17:27
Вже протягом трьох місяців блокують всі платежі без пояснення. Депозит не віддають. Тобто моїми грошима користуються, а своїми — ні.
20 марта 2023, 18:14
Добрий день!
На жаль, не вдалось вас ідентифікувати, як клієнта банку за даними з відгуку. Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити ваші контакти та перевірити інформацію.
Сергій Сварчевській 20 марта 2023, 16:26
Пользовался приватом уже больше 10 лет, имел золотую карту, в один прекрасный день сообщили мне что банк отказывается со мной сотрудничать, документы в банк, что они требовали были предоставлены после чего также получил отказ без обьяснения причин, что конкретно не подошло и тд, при этом они на свое усмотрение остаток средств, что у меня оставался не вернули, а решили погасить ими мою задолженость по кредитной карте, хотя там еще сохранялся льготный период.
20 марта 2023, 18:09
Добрий день!
В своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Керуючись чинним законодавством банк, як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення.
bibip 20 марта 2023, 15:49
Як військовий дай думаю перевірю той приват банк стосовно валютних депозитів. То закинув нещасні 100 долярів за для експерименту. Почекав 3 місіця, і до відділення. І починаються побасеньки «а в нас нема». Замовляти можна лише від трехсот. То там напевно теж якась басня. То все зрозуміло, дякую за науку.
20 марта 2023, 16:05
Добрий день!
Перепрошуємо за можливі незручності.
Отримати готівку з картки/рахунку без попереднього замовлення можна в будь-якому зручному відділенні за умови наявності потрібної суми та номіналів купюр в касі на момент вашого звернення. Замовлення готівки здійснюється через Приват24 на суму від 300 EUR/USD на суму кратну 100.
vv12112021 20 марта 2023, 10:56
17 марта я через приват24 заказал наличные в кассе отделения привата на 20 марта, о подтверждении пришло сообщение. 19 марта в воскресенье вечером пришло сообщение что выплата переносится на 21 марта, попытки выяснить причину невозможности провести выплату или как и в каком отделении можно получить заказанные личные средства не дали результатов. На горячей линии оператор Сергей порекомендовал обратиться в любое отделение, т. е. «иди куда попало все равно ничего не получишь». Заказанные деньги остро нужны для выполнения моих финансовых обязательств, за их несоблюдение у меня будут материальные издержки!!!
ВОПРОС — почему такое скотское отношение к клиентам банка?
Интересно, если бы я был должен банку средства по кредиту, но просрочил платеж на сутки что бы было???
20 марта 2023, 12:33
Добрий день!
Перепрошуємо за завдані незручності.
Після створення заявки на замовлення готівки банк відправляє повідомлення, що заявка створена. На цьому етапі вона ще не опрацьована. Тому після створення заявки ми радимо перевіряти стан замовлення в своєму Приват24 та очікувати окремого повідомлення про підтвердження.
Ми завжди стараємось задовольнити попит клієнтів та робимо все, що заявка була опрацьована позитивно і готівка була доставлена на обрану дату. В ситуації, коли, на жаль, відсутня можливість виконати замовленя готівки на обрану дату ми додатково інформуємо клієнта про те, що готівка буде доставлена в інший день або необхідно створити нове замовлення.
Також зазначимо, що отримати готівку можна у відділеннях без попереднього замовлення за умови її наявності в касі на момент звернення клієнта.
Mihailrivne 19 марта 2023, 20:30
Отделение по адресу: Ровно, пр-т Мира, 8
Користувались як ФОП приватбанком 15 років! Але 10.03.2023 пятниця, при користуванні рахунком ФОП була виявлена нехватка коштів на оплату постачальнику. При спілкуванні з банком було виявлено зняття в той же день в США 7 валютних транзакцій в USD на суму більше 89 тис грн. сумарно, через картку ключ до рахунку ФОП!!! Відповідно все це з відсутнім від банку верифікацій і смс, без змін лімітів по карті і без перевірки підозрілої транзакції в іншій країні і без перевірки угод на такі міжнародні покупки послуг. Відповідно товар не був оплачений в той день і діяльність Фоп з торгівлі була паралізована на тривалий час, наші клієнти не отримали свої замовлення вчасно! Картку ключ в пятницю заблокували і гроші були якийсь час заблоковані приватбанком, як виявилось ненадовго лише до понеділка, в понеділок їй банк благополучно після поданих заявок і скарг на служби підтримки банку відпустив на шахраїв. Безпека банку і банк мовчить. Грошей на ФОП нема. Звернулись в поліцію (і звернемось у суд). Всім ФОП шукайте для своїй Фоп інший банк, картки ключ до рахунків терміново блокуйте і забудьте про них, скоріш базу приватбанк продав або вона зламана. Адже фізично карткою не користувались і вона на руках. Приват24 фіз. особи не був зламаний і сторонніх входжень не було.
20 марта 2023, 9:59
Доброго ранку!
Оплата на сторонньому сайті можлива лише за умови введення даних картки, що відомі її власнику. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності.
Зі своєї сторони ми проводимо оскарження платежів та зробимо все, щоб повернути вам кошти. Наразі заявки на оскарження в роботі і за результатом їх розгляду ми вас додатково проінформуємо.
StarFighter27 19 марта 2023, 20:21
Добрый день. Сегодня невозможно было скачать или посмотреть квитанции за оплату коммунальных платежей в приват 24.
Оплата была, но квитанции невозможно посмотреть в приложении
20 марта 2023, 10:03
Добрий день!
Наразі не зафіксовано труднощів з отриманням квитанцій через Приват24. Ви можете оновити або перевстановити додаток, якщо на вашому телефоні все ще не вдається отримати квитанцію в архіві платежів. Якщо після цього питання залишиться актуальним, будь ласка, напишіть нам в приватному повідомленні, щоб ми могли розібратись в ситуації детальніше.
Виталий Трамвай 19 марта 2023, 20:03
Крайне не рекомендую использовать этот банк ни как для частных лиц, ни для как юридичесеских. Прекратили выдавать квитанции на оплаты, вместо них только платіжна інструкція без реквизитов получателя и о правителя. Возможно банк на данный момент подделывает платёжные поручения массово. Больше я так понял они не выдают настоящие квитанции, а только подделки документы. Нужно что бы разбирались компетентные органы.
20 марта 2023, 11:05
Добрий день!
Зміни в квитанції (тепер платіжній інструкції) були зроблені відповідно до постанови № 163 НБУ «Про затвердження Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг.» В платіжній інструкції також зазначені дані про відправника та отримувача. У разі виникнення додаткових питань ви можете звернутись в приватному повідомленні або написати в цілодобовий онлайн чат на нашому сайті.
betiy5031 19 марта 2023, 15:40
В очередной раз приват устроил изменения. Плачу комуналку в приват24 и получаю квитанции на эмейл (о том как они приходят отдельная история). И вот в марте приходят квитанции НОВОГО образца. Раньше все было четко указано и реквизиты и дата платежа, и самое главное есть печать и на ней подпись. Все это в формате ПДФ и в размере поллиста А4. Теперь же квитанции стали в полный лист А4. Казалось все должно было бы лучше и видно и лучше расположено. Но нет! Найти например в квитанции дату платежа, надо с лупой искать!!! А вот самое важно печать — даже с лупой не разглядетьчто это за печать и кому она принадлежит. В старой версии если увеличить квитанци хоть на 200, хоть на 300 процентов печать четкая и легко читаемая. Надо, пошел распечатал и на руках документальное подтверждение оплат. А в новой квитанции печать при 100 процентах, то есть в натуральную величину, разобрать хоть одну букву или цифру невозможно! Также исчезла подпись на ней!
С какой целью это «покращання» сделано? Очевидно не для удобства! А вот мошеннические схемы с нечитаемыми печатями на квитанциях можно проводить на ура!
19 марта 2023, 16:47
Добрий день!
Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення деталей та перевірки інформації.
Marina1990V 19 марта 2023, 15:19
19.03.23р в Приватбанку були регламентні роботи. Після цих робіть з карти були 6 транзакцій, з яких 4 заблоковані, а 2 пройшли. Тобто з карти були списані кредитні кошти в розмірі 3745.32 грн.(100 доларів) На картці був ліміт для зняття за добу 50 дол. Карту заблокували, подали скаргу. Але! Тепер будуть розбиратися до 120 днів, а відсотки, штрафи і т.д будуть нараховувати. Карткою не користувалися, її видали разом з карткою для виплат! Питання до служби безпеки банку, чому не подзвонили для підтвердження? Чому пройшло 100 дол при ліміті на добу 50 дол? Чому нараховує банк відсоток? Як моя конфіденційна інформація потрапила до шахраїв?
19 марта 2023, 16:42
Добрий день!
Проведення платежів в інтернеті можливе за умови введення даних картки, що відомі лише клієнту.
Ліміт на оплату в інтернеті використовується в разі оплати на ризикових сайтах. У випадку, якщо оплата проходить не на ризиковому сайті даний ліміт не буде задіяний.
Оскарження платежів відбувається за правилами та регламентом міжнародної платіжної системи. Якщо заявки на оскарження вже стоврені ми зробимо все, щоб вони були розглянуті якомога швидше. За результатом опрацювання заявок ми інформуємо клієнта.
anabelle 19 марта 2023, 5:14
17.03.2023 открыла новую карту «универсальная». В течение дня на ней появился кредитный лимит на 25000. 19.03.2023 в Приват24 проводились регламентные работы, после которых на моей карте образовалась задолженность 694 грн. Это с учётом того, что 19.03 я получила на карту перевод 3500 грн.
19 марта 2023, 9:41
Доброго ранку!
Із зрозумілих причин ми не маємо змоги публічно надати інформацію персонального характеру, однак ви можете бачити всі операції, які проходили по картці в своєму Приват24 зайшовши в меню «Гаманець» і обравши потрібнку картку, щоб переглянути виписку. У разі виникнення додаткових питань ви завжди можете звернутись через авторизовані канали, наприклад, написавши в онлайн підтримку на сайті https://privatbank.ua/ — наші фахівці будуть раді вам допомогти.
muraltr44 18 марта 2023, 10:40
Я діючий військовослужбовець не можу здійснити проплату комунальних послуг через приват24 бо служба безпеки блокує платіж. При зверненні на гарячу лінію мені сказали оплатити послугу через термінал. В моєму випадку виходить що мене культурно послали за руским кораблем
18 марта 2023, 11:50
Вітаємо.
Перепрошуємо від імені банку за можливі незручності. Написали вам в приватні повідомлення, щоб детальніше розібратись в ситуації.
Niflungar 17 марта 2023, 21:16
12 марта в 20:50 решил снять 16 тысяч с Сенс банка через банкомат Привата. Он деньги не выдал, полчаса висела надпись, что деньги выдаются. При этом сам банкомат ничего не делал вообще. Заявку на возврат средств, как положено, подал в своем банке.
Пятый рабочий день не происходит ничего. А если и делается, то ни один представитель Приватбанка мне ничего не может ответить. Заявку операторы не видят. С отделом, который занимается такими проблемами связи нет. Регламентный срок решения составляет до 30 дней. У меня возникает вопрос-что я смогу доказать через месяц, если мне откажут в возврате? И сколько нужно времени, чтобы пересчитать и сравнить наличные средства в банкомате?
18 марта 2023, 9:53
Вітаємо.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми готові посприяти в її вирішенні й надати всі необхідні дані. Для цього банк, в якому була відкрита картка, відкриває заявку для оскарження операції згідно правил і термінів міжнародних платіжних систем (chargeback).
Вакуленко Павел 17 марта 2023, 20:05
Отделение по адресу: Киев, ул. Энтузиастов, 7
У меня закончился валютный депозит в сумме 2670 долларов. Я заказал в Приват 24 на получение 2600 у.е в отделении на Энтузиастов, 7. Мне пришло в Приват24 подтверждение, что деньги заказаны на 16 марта и могу прийти и получить их в кассе отделения. Я без проблем пришёл в отделение 16 марта и получил заказанные мною 2600 долларов, а также поинтересовался, как можно будет получить остаток в сумме 70 долларов. Ответ кассира, фамилия которой Воргуль Ирина, был таким: «Завтра получите 70 долларов и это 100%.» Я ещё раз поинтересовался, может нужно принести мелкие доллары на сдачу, так как обычно мелких купюр у них не бывает — ответ был тот же: «Не волнуйтесь, ничего приносить не нужно 100%, завтра получите остаток.»
На следующий день я, как договаривались, пришёл в отделение на Энтузиастов, 7 к кассиру Воргуль Ирине за обещанными 70 долларами, но их не получил, а в ответ услышал, что она ещё вчера вечером отложила для меня деньги, но инкассаторы вечером же их изъяли и никакого подкрепления в валюте ей утром не доставили. А я смогу получить свои оставшиеся 70 долларов, если ей их кто-то продаст, но у них такой курс покупки доллара, что это не реально, что им кто-то принесет доллары на продажу. Тогда я стал ей объяснять, что такого быть не может. Ждут доллары только те клиенты, которые хотят просто их купить в банке Приват, а я по депозитному договору обязан получить деньги по окончанию срока депозита и не ждать возле кассы, что кто-то им продаст, а они соизволят мне их отдать. Это уже нарушение постановления НБУ, а так, как Приват является государственным банком и фактически подчиняется Министерству Финансов, то им наплевать на руководство и указание НБУ. Ни один банк себе такого не позволяет.
Также хочу отметить ещё один важный момент. Заказать деньги в валюте можно только через Приват 24 за 2 дня до окончания депозита и только свыше 300 долларов, то есть если сумма ниже, то это сделать невозможно. То есть правление банка вводит такие условия всячески пытаясь не отдавать людям мелкие суммы до 300 долларов, чтобы как можно дольше пользоваться безвозмездно нашими с вами кровными и обогащаться. А мы с вами только и можем, что разводить руками и соглашаться с условиями этих шахраёв — я имею в виду правление, которое эти правила и порядки устанавливает, не подчиняясь прерогативам НБУ. Ну да, ведь приват-это государство в государстве и для них законы не писаны. Призываю НБУ и Минфин разобраться в действиях правления ПриватБанка и заставить правление прекратить обманывать пожилых людей!
P. S. И коротко про отделение ПриватБанка на Энтузиастов 7. Самое ужасное отделение в Киеве. Работают безграмотные и невоспитанные люди. В их действиях полностью отсутствует профессионализм и присутствует хамство и безнаказанность. Вот такие работники и создают мнение о ПриватБанке. Никому не советую обслуживаться в этом отделении. Гнусное место!
18 марта 2023, 9:49
Вітаємо.
Дійсно, мінімальна сума персонального замовлення готівки:
— 20 000 грн;
— 300 дол/євро.
Мінімальна кратність суми 100.
Отримати готівку без попереднього замовлення також можливо за наявності в обігу каси.
Olga337 16 марта 2023, 14:10
Уже несколько лет как закрыт счет чп и личный счет в этом недобанке, (весь период работы с приватом у меня была идеальная кредитная история и я всегда закрывала глаза на то что со счетов регулярно исчезало то 10 то 20 грн), а открыт в Райфайзен, но приват и тут меня достал… он отказывается переводить платежи частных предпренимателей (у которых счета в привате) на мой счет в райфайзен за товар, не объясняя причины, точнее дословно «банк не співпрацює з даним отримувачем» … это как? На горячей линии вменяемого ответа мне не дали, сказали пишите письма в юр.отдел, другими словами, если учесть, то что 90% частных предпринимателей имеют счета в привате, а приват со мной не работает, то я попадаю в ситуацию при которой мне нет возможности быть предпринимателем и официально продавать товар и получать за него оплату, уплачивая при этом налоги и т. д. а нужно «уходить в тень» я правильно понимаю ??? Это политика банка, загнать мелкого предприниматель чтобы он закрылся ??? Возможно кто-то сталкивался с подобной ситуацией, отзовитесь пожалуйста, куда звонить, куда писать и можно ли подавать в суд, потому что при каждом отказе в дпнежном переводе на мой счет, естественно у человека возникают вопросы, по какой причине, на что банк так размыто отвечает, что можно подумать, что я аферистка, а это очень сильно влияет на мою репутацию как человека, так и частного предпринимателя.
17 марта 2023, 16:47
Вітаємо.
Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення'
Банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення.
На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене. Для отримання офіційної відповіді ви можете надіслати письмовий запит на адресу для кореспонденції: вул. Набережна Перемоги, 30, м. Дніпро, 49094, Україна.
Cunmama26 16 марта 2023, 13:34
Банк шахраїв. Так сталося, що коли батько помер, в нього на карті залишилася, хороша сума грошей. Зачекали, як потрібно, мати вступила в спадок. Оформили всі документи в нотаріуса, вона дала всі документи для банка. І тут почалася тяганина з Приват банком. Вже три неділі кормлять, що через три дні Вам на рахунок поступлять гроші, перепровіримо всі документи. Отговорка, що оператор, щось не так ввів. Гаряча лінія то взагалі фікція, для чого вона потрібна? Ми Вам ні чим не допоможемо і все в такому дусі. Тобто банк рік користується грошима, чужими безпроцентно… і надалі планує. Шарлатани. Не звязуйиесь з ними. Плануємо вже позиватися до суду!!!
16 марта 2023, 15:13
Добрий день!
Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити деталі та розібратись в ситуації.
lbeluchenko 15 марта 2023, 19:27
Сегодня обратилась в чат поддержки Приват-банка, с вопросом о Swift переводе, отправили перевод 7 марта, и 8 марта было подтверждено получение. Сейчас 15 марта, но перевод так и не зачислен. Поддержка отвечала безразлично, отсылают обращаться к банку отправителю. Уже почти 2 года, мне присылают переводы по одним и тем же реквизитам и все было нормально до этого момента. Оператор указала на то что Swift-код неверный, на что я отправила ей скриншоты об успешных трансферах с этим же кодом, после чего в конце получила ответ что я трачу время оператора в пустую, и она бы могла сейчас обслуживать других клиентов, что по моем у мнению очень не профессионально. Сейчас я вижу что такая же проблема было у многих клиентов Приват-банка, и что некоторым предлагали даже решить проблему с помощью запроса на поиск, который стоит 85 долларов, но разумеется у оператора не было на меня времени, что бы дать мне эту информацию.
15 марта 2023, 20:36
Вітаємо. На жаль, за наданими вами квитанціями під час спілкування з оператором чату неможливо точно перевірити стан SWIFT-переказу. Радимо звернутись в чат підтримки повторно, надавши SWIFT-протокол англійською мовою від відправника переказу.
StavkaOk 15 марта 2023, 17:06
Дано:

Херсонщина, жінка-ФОП (роздрібна торгівля) яка була клієнтом ПБ та, на жаль, мала термінал для безготівкової оплати. Через загрозу життю вимушена була покинути все майно та стати переміщеною особою. Вже находячись на підконтрольній території було у держреєстратора зареєстровано припинення підприємницької діяльності та закрито р/рахунок безпосередньо у відділенні ПБ.

Що надходить від приватбанка:
Вами не сплачено за еквайрінг… У вас борг…
Відповідь на имейл ПБ:

схаменіться… нема об'єкта торгівлі фізично… нема підприємця такого, як наслідок нема діяльності… навіть рахунок до якого прив’язано термінал закрито.

Що маємо:
ПБ — в рахунок заборгованості ми заліземо в Ваш пенсійной рахунок та заберемо стільки, скільки нам треба. Що й відбулося…

Питання: а що так можна було?
16 марта 2023, 16:29
Добрий день!
Передали питання колегам для перевірки за ситуацією. З вами додатково зв'яжуться.

EUR 43 44

EUR 43 44