Банкомат забрав гроші

Елена Житкова 28 сентября 2026, 20:37
22.092026 вирішила покласти 10 000 на мою картку.Вирішила що так буде надійніше ніж зберігати дома в наш час.Пішла до найближчого банкомату Київ Галицька площа 3.Поклала гроші у ячейку купюрами по1000 гр.Кришка закрилась і ні яких дій.В мене шок.Звоню в підтримку.Стояла біля банкомату майже 15 хвилин.Думала що може потрібно викликати поліцію.Дівчина оператор завірила за все нормально, можно йти до дому.Чекала неділю.Сьгодні прийшла відповідь що операційної помилки нема.Гроші не повернуть.Сьгодні звернулась повторно.Оператор сказав що інкасації не було.Такі банкомати інкасують рідко.Що мені робити? Гроші зникли.Там же є відеокамери.Я клієнт банку Вже 15 років.Як тепер довіряти.Для мене це значна сума

28 сентября 2026, 20:44
Оператор должна была написать техникам чтобы те отключили банкомат удаленно. Такие банкоматы-терминалы очень редко инкасируют.
29 сентября 2026, 8:51
Я уже в НБУ обратилась.Оператор сама сказала что они должны инкасировать и там камеры есть.Посоветовала написать заявление вНБУ.Что я и сделала.Я так поняла что мой случай не единственный
Pumbovik
Pumbovik
29 сентября 2026, 11:49
Надо было перезагрузить его и выдернуть из розетки, либо отменить операцию и попробовать чтоб заново крышку открыл для пополнения. Если деньги достались следующему клиенту то шансов на возврат 0
29 сентября 2026, 16:08
А как они могли достаться следующему клиенту если даже я не смогла отменить операцию?
29 сентября 2026, 21:22
Они могли не дойти до кассет. Следующий клиент вставляет карту на пополнение и открывается крышка с вашими деньгами. Тогда шансы на возврат нулевые
29 сентября 2026, 11:55
Я пробовала.Крышка не открывалась.Я там 15 минут стояла.Он закрылся наглухо.К меня ещё есть страховка от мошенничества которую мне сам приват предложил.
29 сентября 2026, 12:12
Может надо обратиться с заявлением в нацполицич?
sultepronit
sultepronit
29 сентября 2026, 17:49
З подібним не стикався, але точно знаю, в банках бувають некомпетентні консуальтанти, котрі існують для обслуговування 90% банальних звернень і не кумекають в чомусь незвичайному. Моя порада — дзвоніть і пишіть в банк. Багато разів. Просіть операторів дати вам когось повище. Доти, доки не отримаєте адекватну відповідь.
30 сентября 2026, 11:32
В мене картка голод клуб і в мене так називається є персональний банкір…Звонила.Ні хто не відповідає.На вайбері внеї нік кукла маша.куди далі звертатись?