Блокировка счета
Оператор советует обратиться в отделение банка, это в то время когда в стране карантин и всех просят не выходить из дому. А приват банк на оборот просит придите в отделение https://prnt.sc/rpjfcw.
Приват банку плевать на то что карантин во всем мире
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
Незаконный арест зарплатного,пенсионного и социального счета
Liqpay
Нам шкода, що Ви відчули незручності.
Дозвольте пояснити, що банк несе відповідальність за сайт, на якому підключено еквайринг банку. Також, є правила міжнародних платіжних систем, без яких неможлива активація магазину.
Для активації магазину є певний перелік вимог, які мають бути враховані для можливості прийому оплати через сервіс.
На данному етапі, для можливості розгляду активації просимо надати Вас договір з організатором події.
В разі, якщо Ви готові надати даний документ, просимо повідомити нас про це в приватні повідомлення, щоб ми могли допомогти в вирішенні питання.
Відсутність послуги по обміну валют
Приватбанк погрожує блокувати кредитку Універсальну публічній особі в період карантину!
розділив їх 2ма особами для розміщення на банківському рахунку під депозит в розмірі, що гарантований
цією недолугою державою. Тому я маю доходи від вкладів, про що Приватбанку достеменно відомо,
адже я у 2019 році проходив процедуру підтвердження своїх доходів. Проте, не зважаючи на це, сьогодні
пролунав дзвінок з якогось працюючого відділення (номер тел 0633375745) і мені було повідомлено,
що я повинен ПІДТВЕРДИТИ усі надходження коштів на мій рахунок за період 2018 — 2020рр від якихось
контрагентів (прізвища не запамятав), інакше мої УСІ карткові рахунки буде заблоковано. І це все
банк творить у час карантину… Враховуючи також, що багато відділень за адресою мого проживання
тупо зачинені, а у відчинених відділеннях скоро черги будуть займати з 6ї години ранку.
Напевно, Приватбанк працює не в законодавчому полі України і його не стосуються ні закони України, ні
керівні вказівки регулятора НБУ. Ну це все було б ще нормально, якби я не проходив це все підтвердження
платежів у 2019 році за 2016-2019 рік, а 2020 рік ще не закінчився. Напевно у Приватбанку систематично
зникають документи і замість наказувати співробітників, у яких зарплата мізерна, вони кошмарять клієнтів.
Тому звертаюсь до НБУ видати адресне роз яснення Приватбанку на період карантину, або виділити Приватбанку окремим
рядком статтю витрат на доставку клієнтів у відділення для проведення ідентифікації особи та підтвердження
його доходів на картковий рахунок.
На жаль, враховуючи, що інтелект банківських працівників повинен дозволяти їм самим шукати вихід із будь-якої
складної ситуації, в т.ч. форсмажорної, а пандемія є форсмажором, можу порадити керівництву Приватбанку
або змінити вимоги до клієнтів (через Приват 24 система не приймає моє фотокопії пояснень) або набирати
співробітників саме з банківською освітою та культурою роботи з клієнтами, а не тупо блокувати рахунки. Практично картка Приватбанку на сьогодні для мене, як і для мільйонів інших, є джерелом придбання продуктів, ліків та інших товарів і блокування картки є ФАКТИЧНОЮ ДИВЕРСІЄЮ банку в плані підриву довіри громадян до банківської системи в цілому і держави Україна, і питанням розслідування такої «діяльності» Приватбанку в період карантину має займатися не тільки НБУ, а і СБУ! Прошу надати мені інформацію у найближчий час, оскільки картку заблокують вже за 5 днів, а термін надання відповідей складає 30 днів!!!
Дозвольте зауважити, що у своїй діяльності, в першу чергу, банк дотримується чинного законодавства.
При цьому, ми розуміємо ситуацію, що сталась, та на час карантину, рахунки не будуть блокуватись через необхідність актуалізації даних.
Дзвінок, що надійшов Вам несе лише інформативний характер, щоб повідомити Вас про необхідність надати документи, що Ви можете зробити після карантину.
Приватбанк
Хочемо зазначити, що банк пропонує широку лінійку депозитів із можливістю дострокового і віддаленого розірвання. У разі, якщо при відкритті Ви обирали строковий депозит без можливості дострокового розірвання — договором по депозиту не передбачено дострокове розірвання, закриття тільки по терміну можливе.
Ми перевірили Ваше звернення до підтримки і бачимо, що діалог було закінчено з Вашої сторони.
У разі, якщо у Вас є довідки щодо того, що гроші терміново потрібні для таких цілей, як лікування, просимо повідомити нас про це приватним повідомленням.
Невозможно выпускать виртуальные карты для счета ФОП
Сотрудники банка говорили, что они не могут отменить функцию блокировки, а поэтому и дальше будут блокировать мне получение этих кодов.
В привате24 есть пункт меню «снять блокировку отправки cvv кода», но эта функция не работает.
За 2 дня я два раза звонил и оставлял заявку на разблокировку, но прием кодов мне так и не разблокировали.
Я требую чтобы мне прекратили блокировать функцию получения cvv кодов.
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
З Вами зв'язувався співробітник банку щодо вирішення питання. У разі, якщо ситуація виникне знову, повідомте, будь ласка, нас про це приватним повідомленням.
Делают что хотят с моими деньгами
Кредитный лимит
Переваги для власників кредитної картки класу Gold зручно наведені на сторінці https://privatbank.ua/platezhnie-karty/karta-gold
Для припинення участі в Gold-клубі достатньо замінити Gold картки на звичайні.
помощь онлайн
Будемо намагатися й надалі надавати Вам і всім клієнтам нашого банку такий рівень сервісу, що заслуговує тільки такої оцінки.
Приватбанк
Надії вже не було!
26.03.2020р. о 15:00 год. я стояла в черзі до терміналу, щоб повернути гроші на свою кредитну картку. Передімною була жінка, яка не завершивши свою роботу, пішла. Я, помилково поповнила її картку готівкою на суму 6250грн. Думала, що повернути ці гроші вже буде неможливо. Але зателефонувала на гарячу лінію і вони почали вирішувати моє питання.
На наступний день, зранку, на моїй картці вже були гроші.
Я, щиро дякую працівникам, які зробили все можливе, щоб повернути мені ці гроші за такий короткий час.
Бажаю вам успіхів у вашій нелегкій праці.
Воруют деньги
Универсальной карте? Ответ: « Доступных средств — 7500 грн». Как потом оказалось, доступных было 500, а 7000 был лимит, который мне навязали без согласия, и который на сайте Приват24 так и называется «Лимит», а «Доступные» — это положенные клиентом деньги. Т.е. кассир умышленно ввела в заблуждение, назвав лимит моими собственными средствами. И сделала по-моему это умышленно.
Мне 67 и — куча болезней, я не помнил точно сумму. Неделей раньше делал перевод товарищу примерно на 7000, который не прошел из-за ошибки в имени. Подумал, что это возврат. Поэтому не удивился увеличению счета. Но подумал, зачем мне на Универсальной карте такая сумма, ведь там комиссия — 1%, с нее плачу только за квартиру. И снял 7000, как свои. Еще переспросил о комиссии. Кассир подтвердила, — 1%, т.е. 70 грн, а сняла — 4%, т.е. 266 грн! Разница — 194 грн для меня 10-я часть пенсии.
Повторяю, мне — 67 лет. Раньше никогда Приват меня не обкрадывал, поэтому чек рассмотрел только дома. Срезу обратился на горячую линию. Сказали ждать 3 дня. Через 4 дня ответили, что,- кассир ничего объяснять не должна. А оформить кредит без согласия, воспользовавшись электронной подписью может. «Проверяйте чек не отходя от кассы». Т.е. если не поймал кассира на афере сразу, то поезд ушел. Обидно не за 194 грн. А за то, что единственный надежный банк скУмпроментировался.
Ми постійно працюємо над розширенням функціоналу віддалених каналів. Інформація по рахунках, про встановлений ліміт, доступні кошти, наявність/відсутність заборгованості завжди доступні в особистому кабінеті Приват24 https://www.privat24.ua/
Не выдают валюту с депозита
На жаль, можливість видачі коштів не завжди залежить лише від нас.
Дозвольте повідомити, що зараз банк активно займається питанням можливості підкріпленням готівковою валютою для подальшого комфортного обслуговування наших клієнтів.
Ми шкодуємо, що дана ситуація завдала незручності, в той же час щиро сподіваємося на Ваше розуміння. Просимо проявити трішки терпніння, доки ми зможемо відновити проведення операцій в стандартному режимі.
З повагою, ПриватБанк.
Не выдают доллары с текущего счета
Кстати очень смешно смотрятся статьи аналитиков о том, насколько вырос или упал спрос на доллар в банках. Валюту не продают!
На жаль, можливість видачі коштів не завжди залежить лише від нас.
Приват24
Приват банк, что вы б** сделали с приват 24??!!! Вы уже двинулись и конкретно!!! После какого-то из предыдущих обновлений полетело ваше приложение. Хотя чему я удивляюсь…
Заходил раньше через отпечаток пальца или фэйс ид. Но сейчас приложение не входит даже по паролю, постоянно возобновляю пароль. Потом приложение еще день-два норм работает и начинаем все сначала…
И такая ситуация не только у меня, у друга также. Честно уже достало «Введите новый пароль»!
Писатели заученых скриптов, дайте интересный ответ.
Дозвольте нам розібратися в ситуації. Для уточнення інформації ми звернулися до Вас в приватні повідомлення.
Відмовлено в проведенні всіх фінансових операцій
На підставі статті 64 Закону України «Про банки і банківську діяльність», частини першої статті 10 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а саме у зв’язку із встановленням неприйнятно високого ризику за результатами переоцінки ризику клієнта. я прошу дать банк мне детальный ответ, на основании чего были заблокированы все мои счета и банк отказывает в дальнейших деловых отношениях!
Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Про рішення Вам повідомлять відразу, як тільки будуть результати. Дякуємо за розуміння.
З повагою, ПриватБанк.
ПриватБанк снимает деньги со счета во время карантина
Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без Вашої ініціативи неприємна. І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому.
Для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.
Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного Вам ліміту. Ми обов´язково відправимо Вам повідомлення про зміну ліміту.
Приватбанк питання на рахунок закриття відділення і термінала !
Закрили відділення = вулиця Галицька, 9, м. Соснівка, Львівська область
і написали їхати в м. Червоноград!!!
Суть проблеми в тому: що «термінал самообслуговування і поповнення ваших карток» є тільки 1 в місті і знаходиться у відділенні банку!!!
— а приміщення закрили разом з терміналом! карл.
У вас що зовсім тупі працівникі працюють — у місті є 2 продуктових магазина «Рукавичка»
що не можна було подумати === і перенести ваш Термінал для самообслуговування === в один з магазинів!
Все для клієнтів — в карантин закрили відділення — та наплювати що транспорт не ходить, і нема як заїхати в друге місто до термінала!
Вибачте за незручності. Відділення перейшли на гнучкий графік роботи для запобігання розповсюдженню віруса. Актуальний графік роботи відділень Ви можете перевірити на сайті http://map.pb.ua або в Приват24. Нагадуємо, що, користуючись Приват24, Ви можете виконати 147 операцій, не виходячи з дому.
З повагою, ПриватБанк.
ПриватБанк забирает кредиты у граждан!
В это непростое время, в связи с пандемией COVID-19, наш «любимый» приватбанк снова отличился.
На кредитных картах пользователей, начали резко ограничивать кредитные средства.
На моей голд карте, кредитных средств было не много, всего 29 000 и долгов по кредитной карте НИКОГДА небыло. На днях получил сообщение такого содержания — «Шановний Клiенте, після аналізу кредитної історії та фінансового стану кредитний ліміт за вашою карткою 4***9 переглянуто: 0 грн»
Я подумал что это только у меня так, но пообщавшись с друзьями, оказалось, что это мера массовая.
Наверное боятся что люди начнут использовать кредиты в кризис и не вовремя возвращать.
Учитывая что сейчас приват является государственным банком, можно ощутить на себе всю любовь и заботу государства.
#COVID-19 #nCov-19 #Коронавирус #Приватбанк #Приват24
Для цього:
— можете надати документи, що підтверджують доходи.