проверяется
Tasha88 20 марта 2026, 22:59
Добрий день. Хочу поділитися вкрай негативним досвідом взаємодії з ПриватБанком. Після тривалого перебування за кордоном я повернулася до України і скористалася банкоматом для зняття готівки з картки «Універсальна». За 3 операції банк списав з мене 600 грн комісії.

Головна претензія — відсутність належного
інформування. Перед підтвердженням операції банкомат не вивів на екран конкретну суму комісії у гривнях, обмежившись загальною фразою. Це є прямим порушенням моїх прав як споживача на отримання повної та прозорої інформації про вартість послуги безпосередньо в момент її надання (Постанова НБУ № 141).

Я є лояльним клієнтом банку багато років. Помилка сталася через плутанину в інтерфейсі карток у додатку та відсутність попередження про суму списання в банкоматі. Служба підтримки та «старші менеджери» відповідають шаблонно, відмовляючи у поверненні коштів у порядку лояльності, хоча сума для мене є суттєвою.

Прошу банк переглянути це рішення та повернути комісію.

SergeyNina
SergeyNina
21 марта 2026, 8:18
С универсальной снятие наличных всегда с комиссией.
Комісія за зняття власних коштів з картки «Універсальна» в банкоматах і пунктах видачі готівки ПриватБанку 1% від суми
Можно перевести на депозит и получить на карту для выплат закрытый депозит и снять деньги потом без комиссии.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / ПриватБанк списав 600 грн комісії без належного попередження та відмовляє у лояльності клієнту, що повернувся в Україну