Минфин - Курсы валют Украины

Шахраї

della2008 5 декабря 2024, 13:42
Отделение по адресу: Львов, ул. Лычаковская, 8
Вчора проводила оплату на 1220 грн. Термінал № 54763569 показав «операція успішна». Клієнт пішов з товаром. Десь через 10 хвилин появився надпис «обробка транзакції (реверс)». Потім платежі не проводились. Декілька разів намагалась провести платіж з власної картки-ключ. Постійно видавало теж саме повідомлення і потім «немає зв.язку». Потім таки провела з н-її спроби 10 грн зі своєї картки-ключ.
Зранку прийшли платежі по еквайрінгу на рахунок і суми 1220 грн немає. Мені сказали, що я таку оплату не проводила. Якщо операція не проведена була, то чому написало «успішно»? Чому не висвітилось «помилка оплати». Працівник на ці питання фактично сказав, що я це вигадала.

Зателефонувала на горячу линію по обслуговуванню термінала — нічого не можемо зробити, Ви оплату не проводили. Я попросила замінити термінал, бо не хочу по цьому терміналу більше нічого проводити. Звідки я тепер знаю, чи всі кошти зарахуються. Мені відповіли, що термінал замінювати не будуть. Це всього лише була така була оригінальна помилка зв.язку за мій кошт.
Приватбанк — Шахраї
Приватбанк
PrivatBankQM 5 декабря 2024, 14:42
Вітаємо.
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.

della2008
della2008
5 декабря 2024, 16:04
Нащо Ви мені телефонували?
1. Сказати те саме, що я раніше чула «Оперції такої не було»?
В мене все добре з головою і я ніколи не віддала би товар без оплати, якщо б не був статус на терміналі «операція успішно»
2. І знов відмовити в заміні термінала?
Колись Приватбанк вже кинув мене на кошти депозитні в 2014 році після анексії Криму.
Тому я в курсі, що Ви за шахрайська контора.
Не треба мені телефонувати тільки для того, щоб зайвий раз нагадувати про це.
SergeyNina
SergeyNina
7 декабря 2024, 0:14
Советую менять банк. Терминал явно неисправен. Если нет связи должна быть ошибка с кодом ошибки, а не операция успешна.