Шахрайським методом зняли велику суму коштів
- Zmejuchka 88
- 15 октября 2024, 19:24
Дані картки привʼязані до китайських маркетплейсів та проводились оплати доставки у MeestChina. Але питання в тому, чому у банка не виникло підозри і не було виконано запит на підтвердження?
В мене сьогодні також вкрали гроші по тій самій схемі, ПриватБанк навіть ліміт оплати в інтеренті не прийняв до уваги
Нам треба єднатися для колективної скарги до суду
напишіть мені в особисті тут на МінФін щоб ми мали змогу контактувати щодо шахраїв в ПриватБанку
Нам треба єднатися для колективної скарги до суду
- 21 октября 2024, 1:11
А до яких саме були прив’язані?
- 21 октября 2024, 1:22
Тобто через UPS ви ніколи нічого не замовляли? Якщо списав UPS, ви звертались до них з оскарженням платежів? Бо всі вони дуже бояться чарджбеків та санкцій від платіжних систем, вам Приватбанк ні до чого взагалі, працюйте з UPS та платіжним шлюзом, що їх обслуговує, і чим швидше ви почнете це робити, тим більше вірогідність, що кошти повернуть.
- SergeyNina
- 16 октября 2024, 0:44
Это китайские маркетплейсы. Откуда то слили данные карт. Это не мист, скорее всего таобао или другой маркетплейсы группы алибаба. Как хорошо что баланс был у меня нулевой. Более 90 попыток с четырёх карт которые использовались для оплат на китайских маркетплейсах. Мне повезло у меня нулевой баланс. Шансы на чарджбек высокие. Только теперь перевыпускать все эти карты.
В мене теж приватбанк вкрав сьогодні гроші, так само як у цієї пані, але мені дуже цікаво чому тут на формуі знають про таку схему, а служба безпеки приватбанку не знає про цю схему? то може приватбанк якось зв’язаний з шахраями? чи там дурні спеціалісти сидять?
- 16 октября 2024, 1:17
Та сама історія теж зняло не малу суму
Хоча карта була підвязана тільки під аліекспрес та міст експрес
І дивно чому Монобанк блокував на 2−3 спробі а у привата ні сповіщень не було про оплату абсолютно нічого і спрацював фінмоніторинг тільки на 19 спробі🤯
Напишіть мені в особисті, в мене сьогодні так само приватбанк вкрав гроші, будемо діяти колективно проти шахраїв приватбанку
- 21 октября 2024, 1:25
Вам не потрібен Приватбанк, вище написав, куди писати і що робити, бо якщо послуга виконана, Приватбанк нічого не зробить, а от сам сайт, що прийняв кошти, буде триста разів дмухати на воду, якщо ви скажете, що затребуєте чарджбек у платіжної системи.
Тоже пострадала на большую сумму от мошенников!!!
16.10.24 с 05:25 до 05:47 сняло с кредитной карты 13-ю платежами, разные суммы, — 9860 грн. Кредитка была на 20000 грн.(10 000 потратила я). Остаток был небольшой! В этот же день обратилась в Приватбанк и Киберпроицию., на следующий пошла написала заявлении в отделении полиции и перевыпустила карту! На этом история не закончилась! 22.10.24 в 00:00 списалось 49000 на какие-то курьерские послуги, при чем с карты, которая уже заблокирована! Написала еще заявление в полицию. Претензии к банку, как без моего участия с кредитки (20 000) снялось 49 000! Теперь мне повесили долг в 68 000! На китайских сайтах покупала, мист чайна пользовалась. Подскажите, пожалуйста, что делать, как снять с себя этот долг (при чем деньги даже не мои, а банка!)??? Готова присоединиться к коллективному обращению в банк и другие инстанции. Так это оставлять нельзя!!!
- 16 октября 2024, 1:20
Наразі користуватися послугами Приват банку після такого бажання не залишається.
Увага, в мене сьогодні по той самій схемі вкрали також гроші !!! ПриватБанк нічого не вдіяв, в мене навіть був інтернет ліміт !!!
- Валерка Котовский
- 16 октября 2024, 10:55
Блин 2ю статью уже вижу где этот упс списывает бабки у клиентов… куда вы сливаете свои данные? Может вас ломают через аликэкспресс?
Зайду ка на этот алик которым давно не пользуюсь проверю удалил ли я оттуда все свои карты :D
Сьогодні мене теж обікрали через приватБанк, вкрали гроші кредитні на UPS
- 21 октября 2024, 1:26
Скоріш за все, ні до чого тут маркетплейси, десь зливають на сумнівних сайтах, аліекспрес собі не може дозволити, щоб були такі витоки.
- 16 октября 2024, 12:01
Так скоріш за все це Аліекспрес
В мене саме така ситуація сьогодні !
Я так розумію що ПриватБанк разом з шахраями чистить картки народу України!
Сьогодні в мене ПриватБанк вкрав 6502 грн теж з кредитного ліміту, поза ІНТЕРНЕТ ЛІМІТ
Я так розумію що ПриватБанк разом з шахраями чистить картки народу України!
- 21 октября 2024, 1:27
Не пишіть маячню, здалися ваші копійки Приватбанку, там мільярдами прокручують, згадуйте, де вказували дані картки, краще, та пишіть в UPS, це буде дієвіше.
Тоже пострадала от шахрайских действий на большую сумму, которой у меня то и не было, но приписали. Что делать, люди???
І в мене виникла аналогічна ситуація.
17.10 з карточки приват банку, зранку були зняті кошти на загальну суму 1500 грн, я повідомила про шахрайство і заблокувала карту. Прийшла в відділення приват банку де мені її перевипустили. Далі мені приходили сповіщення про відмову списання, і вже 22.10 в мене були зняті кошти з старої карти для виплат (з тої яку заблокували як я думала) тому що як зараз вияснилось, її просто у відділенні ПЕРЕВИПУСТИЛИ.
Було знято 44 546 грн в МІНУС це не кредитна карта, це проста карта для виплат.
Що тепер робити 120 днів чекати? Мені нараховується 3.5 відсотка за ці кошти.
Заяву в кібер поліцію і на банк написала
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Оплата в інтернеті можлива за умови володіння даними картки, як то СVV код і термін дії разом з номером картки. Дану інформацію шахраї могли отримати не тільки з необережності, а й більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину і недобросовісні охоронці, ненадійні сайти тощо). За зверненням до підтримки банку можуть бути сформовані запити на оскарження операцій в міжнародній платіжній системі. Ми завжди радимо клієнтам бути уважними і слідувати простим правилам, для чого розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
Ваша заявка прийнята в роботу. Регламент розгляду заявки становить до 120 днів з моменту її реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи. І разом з тим, ми докладаємо максимум зусиль, щоб рішення було позитивне для Вас.