Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Заблоковані картки Приватбанку

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Taras35 17 июля 2024, 15:21
Більше десятка років клієнт Приватбанку. Тримаю гроші на всяк випадок. Зараз є біля 17 тис на різних картках в Приват24. Користуюсь рідко останні роки. Сума майже стабільна весь час. Спробував поповнити мобільний і отримав відмову «картки заблоковано за рішенням банку». Надіслав фото паспорта декілька раз на дурну «актуалізацію» (де ще в Європі таке є?). Ну фіг з вами, з «розумними». Все як в іструкції тричі повторив операцію та після шидкозникаючого повідомлення «ви успішно пройшли» переадресовує на сторінку з підтвердженням адреси «збігається» — «не збігається на поточний момент» після натискання «продовжити» — все зависає: «сторінка не відповідає». З онлайн підтримкою і браузери міняв, оновлював, і чекав до 22:00 «автоматичного спрацювання» — все те саме, чат допопоги вперто пише «не отримували ваших документів», «актуалізуйте дані». То куди вони ділись відіслані фото паспорта декілька раз, якщо система верифікації перед зависанням писала: «успішно»? Останній раз спеціаліст Станіслав після повторення всіх спроб в проміжку між відключеннями світла, як і попередні рази, написав: «передаю інформацію в тех відділ». Уже другий день — нічого. Тож або система не працює повноцінно з актуалізації даних або хтось в ручну блокував. Після того як Приватбанк став державним — це почалась очевидна деградація, замість заробляти гроші забаганки чиновників виконують. Камо грядеш? Як забрати гроші, які ні в кого не крав, і соціалу ніякого не отримував.
Приватбанк
Ответ банка
17 июля 2024, 16:34
Вітаємо.
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону та деталі ситуації.

Комментарии - 11

+
0
Валерка Котовский
Валерка Котовский
17 июля 2024, 15:57
#
В Украине нет государственных банков :) все АТ что в переводе аукционерне товариство
+
+2
Александр Сергеевич
Александр Сергеевич
17 июля 2024, 18:17
#
А то, что акции принадлежат государству (в лице минфина) Вас не смущает?
По факту — банк мошенники! Никому не рекомендую! Более гадкого отношения не встречал!
В моем случае они не могут меня идентифицировать)) Дия и другие банки, типа Моно, могут, а приват не может. Но мне, в отличие от автора темы не приходило ни одного письма и требования что-то актуализировать! Просто разорвали отношения и не отдают деньги!
+
0
Валерка Котовский
Валерка Котовский
17 июля 2024, 20:26
#
Сгидно ст 1075 цку банк только может разорвать отношения, если есть желание можете составить иск в электронный суд, у себя в блоге я расписал как это сделать
Увы Украина это искусственно созданное америкой государство после развала союза, именно по этому и полиция и банки это юр особы, в нормальной стране в ЕС, когда полиция подаёт запрос в банк, на мошенничество или чего ещё, только по запросу полиции банк блокает счёт, а у нас: полиция подаёт запрос, банк отвечает так как вы юр лицо, всё что касается клиента это банк тайна идите в суд.
+
0
Taras35
Taras35
17 июля 2024, 20:36
#
Нащо мені цей російський брєд в коментарях? «Уви» в України сусіди орки, які не дають вирішувати проблеми і знайшли виправдання для свого нападу «Америку, нацистів, памятники не ті». «Украинское государсво» в лиці чиновників 30 років вчилось у москалів і потворювало за ними. Тому і «не так як в Європі».
+
0
Taras35
Taras35
17 июля 2024, 20:38
#
Мені вискочило повідомлення при заході в Приват24 «актуалізуйте дані». І далі трабли з «актуалізацію» і заблокованими картками. Лист напевно теж приходив можливо.
+
0
Валерка Котовский
Валерка Котовский
18 июля 2024, 12:25
#
Значит наказывают тебя за безлоговый патриотизм:)
+
0
Taras35
Taras35
18 июля 2024, 22:59
#
А тебе за що? Я ясно дав зрозуміти що твоїх порад не потребую. Несприймати коли по тобі летять російські ракети, убивають солдат і дітей як в Охмадиті і пропаганду яка це супроводжує - це навіть не високе слово «патріотизм», а звичайна адекватність. Так можливо прохлопав момент і не зяв гроші перед тим як влада злетіла з котушок в Україні і батогами заборон обмежень штрафів, підняттям цін і вимкненням світла довше ніж треба, і схоже пошуком способів забрати гроші як «актуалізація» зробивши винними не вбивць і не гвалтівників хоче змусити простих українців виграти їй війну, навіть не виграти, а щоб наваляли росіянам щоб ті почали владу серйозно сприймати і розмовляти, а не насмішкувато вимагати навіть не захоплене і нереальне різне. Але це ніяк не виправдовує росіян і твою пропаганду про «искусветнно созданное государство» в коментах до моєї проблеми з Приватбанком, яка так і не вирішується. Тож знайди собі інше місце.
+
0
Pumbovik
Pumbovik
17 июля 2024, 16:23
#
Про европу не надо рассказывать, там подозрение и заморозка аккаунта с предоставлением фото актуального паспорта, селфи с бумажкой с текущей датой, бумажки подтверждающие ваше нахождение по текущему адресу и повезет если дадут вывести деньги даже если полностью легальные
+
0
Taras35
Taras35
17 июля 2024, 20:43
#
Справді, нічого уже розказувати. Мільйони побували і бачили переваги фінансова, робоча свобода пересування і недоліки Європи як медицина і теж свої проблеми соціальні і інші. Тож хто з нас розказує розберуться читачі самі. Мова не про «підозру на акаунт». Яка підозра за десяток років і без всяких операцій — просто гроші на рахунку? Не чув про проблеми «актуалізації даних у ЄС». Я про цю частину Європи писав, а не географічну частину росії з російськомовним населення і їх казками про ЄС.
+
0
Taras35
Taras35
19 июля 2024, 0:19
#
Питання не вирішується. Зрозуміло одне — Приват24 версії некст не працєю на комютері з Хром чи Фаєрфокс. Недопрацьовано. Разом з довідкою онлайт спробував телефон. На адроїді браузер при фотографуванні чи завантаженні далі не йшов, хоча дозволи доступу всі були надані. Змушений був поставити додадотк Приват24, аж який «пустив далі» і навіть завершилось підписанням анкети і відправкою даних. Але все одно то «паспорт не чіткий», то ще щось і так декілька раз перефотографувань і відсилань «повторіть актуалізацію», «помилка». Картки далі заблоковані. А в цей час Рада прийняла закон про замороження виплати зовнішнього боргу… Кінець моїм грошам в колишньому ПриватБанку так-чи сяк?
+
0
Taras35
Taras35
22 июля 2024, 12:38
#
І так проблема перекочувала з одної категорії в іншу. За двадцятим разом в застосунку Приват24 «актуалізація» пройшла «дані оновлено». Але рахунки раптом стали «недіючі». Перефотографовував паспорт сотні раз. Знайшов в інтернеті підказки: забрати клавіатуру з кадру — все позабирав і навіть тінь щоб на номер не падала коли «тримав розворот» паспорта. І камеру як підказано розмір 1:1 щоб сторонні предмети не займали більше. Чи це спрацювало чи просто «неадіючі рахунки» зробили і далі «актуалізовуйся «собі. Тепер шукаю спосіб перевести гроші з «Недіючих рахунків» на свою картку. Приватбанк — море проблем зайвих.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.85 45.85
USD 41.15 41.75
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.85 45.85
USD 41.15 41.75
Все курсы банка