Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Екатерина Сорока 3 октября 2020, 11:38
Пробовала 28 сентября поменять монеты 5,10 и 25 копеек на монеты большего номинала или на купюры. Отделение банка в г.Одесса на Екатерининской, 78.

Кассир отказалась предоставлять мне эту услугу, как гражданину Украины, ссылаясь на то, что ПриватБанк меняет монеты только своим клиентам и исключительно на карту.
На мой вопрос, может ли кассир предоставить мне официальный документ, в котором будет объяснено право ПриватБанка на подобное решение, которое идёт вразрез с законом Украины и постановлением НБУ, мне порекомендовали послушать автоответчик на горячей линии.

В результате конечно же я ушла и обратилась в соседний УкрСибБанк, который очень вежливо и с участием предоставил мне услугу по обмену монет. При этом никто не потребовал от меня никаких документов или номера телефона.

Разница в сервисе и отношении к закону очевидна.

Позже после моей публикации на Фэйсбуке мне написал представитель ПриватБанка с просьбой дать мой номер телефона. Якобы для того, чтобы проверить работу кассира, а потом отзвониться мне.
Я объяснила, что не оставляла своих контактов, да и не должна была, так как закон Украины не требует идентификации в банках для проведения подобной процедуры. Также я выразила своё нежелание получать звонки от ПриватБанка и спросила о возможности связи со мной через социальные сети. Диалог пошёл по кругу, а после моего очередного замечания о своих правах, попытки получить мой номер прекратились, а ситуация осталась без ответа.

Выводы:
— ПриватБанк не может проверить работу кассира, если не было идентификации личности;
— для обмена монет одного номинала на другой зачем-то нужна идентификация личности (нигде в статьях и постановлениях не нашла подобного предписания. Может, кто-то в курсе, где это прописано в законе?);
— мой номер телефона сначала был нужен, чтобы что-то проверить, а когда выяснилось, что проверять там нечего и я выступаю, не как их клиент, а как гражданин Украины, оказалось, что нужен просто, чтобы позвонить и сообщить о результатах;
— дать обратную связь ПриватБанк может только позвонив по номеру моего телефона — представительство в ФБ не может этого сделать. И если я не хочу, чтоб мне звонили представители ПриватБанка, диалог идет по кругу — других вариантов никто не предлагает;
— что делают и делают ли что-то с ситуациями, в которых человеку, не успевшему идентифицироваться, хамят, отказывают в законном праве на гос. услуги, я не знаю. Предполагаю, что ничего. Не было идентификации — не было ситуации.

Мне в целом всё равно, будет разбираться ПриватБанк в сложившейся ситуации или нет и как много подобных случаев, грубо нарушающих права граждан Украины, осталось без рассмотрения.
Я уже давно не являюсь их клиентов и возвращаться категорически не собираюсь. Теперь еще и как гражданин Украины буду обходить его стороной.

Никому не рекомендую пользоваться услугами ПриватБанка. Банк руководствуется своими собственными законами и интересами, даже если они нарушают Закон Украины и права человека.

Прошу ПриватБанк мне больше не писать — ни здесь, ни на Facebook. Вы любите публично заявить, что решаете проблему, а потом плавно «съехать на лыжах».
3 октября 2020, 13:38
Дійсно, розмін грошових коштів проводиться тільки клієнтам, ідентифікованим в ПриватБанку.
אנדרו שלום 3 октября 2020, 10:20
Отделение по адресу: Львов, ул. Лычаковская, 8
Витратив багато часу щоб зрозуміти що відділення банку зачинені, а в інтернеті і на дверях банку написано що все працює
3 октября 2020, 11:39
В суботу та неділю відділення не працюють. Вибачте за незручності. На сайті http://map.pb.ua відображено актуальний графік роботи відділень. Хочемо звернути вашу увагу, що більшість операцій ви можете провести без відвідування відділення. Повідомте, будь ласка, нам, яка операція вас цікавить, і ми зможемо підказати, як провести її, при цьому не витрачаючи свого часу на поїздку до відділення. У банку доступний дистанційний функціонал по більшості функцій — це допоможе вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної вам операції.
vladislavua 3 октября 2020, 9:42
09 червня 2020 був куплений авіаквиток Ліон-Париж-Відень-Запоріжжя, через карантин рейс скасували. По телефону приватбанку розповіли, як подати заявку на повернення через скасування рейсу. 01.07.2020 подана заявка. Сьогодні 03.10.2020, заявка у стані «прийнята».
3 октября 2020, 11:39
Ваше питання на контролі. Зробимо все можливе, щоб прискорити рішення.
Ivan Zhelisnyak 2 октября 2020, 23:44
У червні закінчився термін дії карти для виплат, під час звернення у відділення сказали, що карток під час карантину вони не видають, за продовжили термін дії старої на три місяці, по закінченню цого періоду я звернувся в відділення по нову карту. У видачі нової карти мені було ВІДМОВЛЕНО БЕЗ ПОЯСНЕННЯ ПРИЧИНИ, менеджер сказала, що це не її компетенція і причини вона не знає. І запропонувала відкрити рахунок в будь-якому іншому банку, а надалі Пиватбанк мене обслуговувати вімовляється та розриває договір в односторонньому порядку БЕЗ ПОЯСНЕННЯ ПРИЧИН, при цьому що в мене зарплатний рахунок у мене тут із 2003 року, іншими продуктами банку я на даний час не користуюсь. після особстого дзвінка на гарячу лінію причин мені також не поянили і сказали, що я був попереджений при припинення обслуговування офіційним листом на адресу реєстрації, а те що я його не отримав винна Укрпошта, і сказали що я можу його повторно запросити надіслвши письмовий запит на адресу центрального офісу в м. Дніпро, при тому, що я проживаю Полтавській області
3 октября 2020, 10:26
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Банк має право припинити договір в односторонньому порядку. На жаль, на даному етапі ми не можемо продовжити співпрацю.
Вячеслав Александров 2 октября 2020, 23:24
Отделение по адресу: Харьков, ул. Камская, 6
Работаю с Приватом очень давно, с лета 2005 года. О всех их плюсах давно уже сказано (много отделений, терминалов, банкоматов, хорошее ПО, бонусная программа). Но процентные ставки по депозитам и остатку средств — мизерные. За любой платеж берут комиссию. Кредитный лимит не допросишься, даже если у тебя нет долга перед ними, а остаток средств на счету приличный. В Приват24 показывают несуществующие долги по коммуналке. А для онлайн сервисов типа Портмоне они дают такие условия, что те могут себе позволить перечислять наши деньги без комиссии! Что происходит? Ставлю тройку, по сравнению с другими банками.
3 октября 2020, 10:26
Встановлення тарифів/ставок проводиться виходячи з кон'юнктури ринку, собівартості надання даної послуги та відсотка прибутку. Інформація про тарифи є публічною і доступна на офіційному сайті.
Банк індивідуально визначає розмір кредитного ліміту для кожного клієнта. На нього може впливати кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори.
ackiev 2 октября 2020, 16:27
30 сентября в 9.20 — 9.30 утра пополняла карту другого человека через терминал ПриватБанка (по ул.Ереванская, 14, «Экомаркет») на сумму 150 грн. Внесла 120 грн, потом 5 грн — терминал не принял 5 грн, пока я доставала следующую купюру — терминал, не закончив операцию просто «перешёл» на главный экран. Я опешила. Но деньги-то перевести надо, ввожу 200 грн — платеж прошёл, параллельно звоню 3700, но сдачу на телефон не выдал. После 5 попыток дозвона и общения с автоответчиком, я оставила 2 заявки на вывод денег на карту. Итог: 48 грн (сдачу с 200 грн) — вернули в тот же день. А вот 120 грн — в статусе указано терминал ждет инкасации. Звоню оператору — говорят так 120 грн ушли на карту человека, которому я должна была 150 грн перевести!!! Человек очень порядочный — вторую сумму получил точно. Вопрос где мои деньги?
2 октября 2020, 17:20
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. По результату Вас проінформуємо.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Alex Rudyk 2 октября 2020, 15:28
Отделение по адресу: Киев, пр-т Берестейский, 67/1
Ну, в связи с «мудрым» решением НБУ о снижнии кредитной ставки и «обалденной» депозитной ставке от Привата в Евро и Долларе, а также в гривне… Когда закончились депозитные договора (все честно) — деньги вынул, и заодно помножил доверие к украинским банкам на «0». И как-то вкладывать нет желания. Есть видите-ли альтернативы, в интернете к примеру или в Штатах… Но ставка по депозиту в евро: 0,01%, Карл. Ребята, Вы в своем уме? У нас тут как-бы Интернет есть и считать умеем… :) Да, это касается и остальных украинских банков
Идем дальше: по $ -от 1,25% (3-5 месяцев); 1,5% от полугода до 9 месяцев. Ладно, так тому и быть. Но, депозиты в гривне… От 8 до 9%…
Нонсенс… На сколько % курс $ вырос? А? За август-сентябрь.
Думайте, куда вкладывать деньги.
И это… Голосуйте за кого хотите.
P.S. Но таки Приват в плане сервиса и количества банкоматов и терминалов — таки «рулит».
2 октября 2020, 16:35
Добрий день!
Дозвольте зазначити, що розмір відсоткових ставок по депозитним договорам напряму залежить від рівня інфляції. Звертаємо вашу увагу, що банк не має права переглядати відсоткову ставку протягом терміну вкладу. Виняток — вклади, відкриті на умовах повернення на першу вимогу.
Ви завжди можете ознайомитися з актуальною інформацією стосовно депозитів банку на нашому сайті: https://privatbank.ua/depozit
У випадку, якщо у вас є додаткові чи невирішені питання – напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення. Будемо раді допомогти.
alexvsdrugs 2 октября 2020, 14:33
При попытке регистрации магазина в liqpay магазин заблокировали и сказали что нужно предоставить документы
«Просимо надати наступні документи:
— Договір з дистриб'ютором або дилером
— Накладні на поставку товару;
Просимо кожну сторінку сфотографувати і надати окремо. Документи мають бути з підписами обох сторін.»

Я ФОП на 2-й группе единого налога, нам не нужны никакие договора.
Работаю без договора, ассортимент мультибрендовый, шесть разных поставщиков плюс два с которыми работаю по дропшипингу, получается они требуют что бы я с каждым заключал договор, хоть по закону я не обязан этого делать! Отправил фото нескольких накладных, так нет же, им подавай каждую отдельно еще и поедь к поставщику и заставь подписать их! Заключать договор не хочу, так как не выгодно для меня, прийдеться работать по безналу, а тогда цены на закупку выше!
2 октября 2020, 16:18
Добрий день!
Нам шкода, що вам довелося зіткнутися з певними незручностями. Дійсно, згідно умовам та правилам надання послуг в системі Liqpay, без підтверджуючих документів немає можливості активувати акаунт.
Для активації магазину з відшкодуванням за деякими категоріями товарів/послуг у Клієнта може бути запитана додаткова документація. Включаючи, але не обмежуючись:
Для продавців об'єктів інтелектуальної власності (ОІВ): прямі договори з правовласниками на право продажу/поширення/відтворення ОІВ.
Для продавців брендових товарів: прямі договори з правовласниками на використання торгової марки і договори з дистриб'ютором або дилером.
Для продавців квитків на заходи: договори з виконавцями і організаторами на право продажу квитків на захід.
Для продавців квитків на транспорт: договори з перевізниками, транспортними компаніями, туристичними агентствами, транспортними компаніями, яких приваблює така компанія для організації перевезень, перельотів і подорожей.
Для компаній, що надають послуги теле-, радіо- мовлення, телебачення та інтернет-провайдерів: ліцензії на теле-, радіо- мовлення.
Для вирішення вашого питання – просимо вас надати накладні з підписами та договори з постачальниками.
Reema 2 октября 2020, 14:29
Отделение по адресу: Киев, пр-т Воздухофлотский, 42
На ПриватБанк на Севастополь площадь в Киеве, специалисты так долго работают и им все равно какая очередь, так нагло себе ведут как будто у себя дома, вообще кто то проверяет ход работы в отделении у вас!!?
2 октября 2020, 14:50
Добрий день!
Приносимо вибачення за те, що після звернення в наше відділення у вас залишився неприємний осад. Банк щодня працює над тим, щоб ваше обслуговування у відділенні відбувалося швидко і якісно. Ведеться постійний набір і навчання персоналу. Ми дуже вдячні за ваше звернення, воно прийнято до уваги.
Дозвольте зазначити, що більшість питань з банківського обслуговування ви можете вирішити дистанційно: за допомогою Приват24, звернувшись на лінію 3700 або в чат-онлайн. Наші спеціалісти будуть раді допомогти. Додатково звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб детальніше розглянути ваш випадок.
Николай Корбут 2 октября 2020, 14:04
Заказывал через сайт товар, продавец оказался мошенником. После обращения в службу поддержки Приватбанка деньги вернули. Спасибо большое.
2 октября 2020, 14:19
Добрий день!
Раді, що ваше питання успішно вирішено. Задоволений клієнт – це показник нашої роботи. Ми раді бачити, що зусилля, які ми докладаємо, приносять свої плоди.
Беремо і робимо!
BilaMarina 2 октября 2020, 13:11
31 августа мне был отправлен swift перевод с Чехии. Это алименты, удержанные с зарплаты отца моей дочери согласно решения суда. И вот уже целый месяц я получаю ответ от сотрудников банка, что перевод поступил в приватбанк, но не может быть зачислен мне из-за ошибки банка-корреспондента и привет ждет какое-то подтверждение.
Сначала писали, что регламент рассмотрения 7-10 рабочих дней, теперь пишут, что регламента нет и сколько ждать — непонятно. Что за ошибка не отвечают. Больше похоже на развод. Деньги в банке, они нигде не потерялись, не зависли, получатель известен. Вообще неясно, почему я не могу получить деньги. Никаких пояснений не дают, стандартные ответы-отмазки. При этом, что второй перевод отправленный тем же отправителем по там же реквизитам уже давно получен.
Ну и вторая проблема — это курс, по которому они засчитывают курс на карту. Это настоящий грабеж, как по мне. 20% просто так отбирает банк. Переводы отправляются в чешских кронах, Приват банк может зачислить на гривневую карту, при этом курс считают 1,02-1,06 при курсе нбу 1,23-1,25.
Мало того, что деньги висят у них уже второй месяц и неизвестно, когда получу. Так еще и на курсе заработают не много, не мало около 3000 грн. На первом переводе из-за курса я потеряла около 2000 Грн. Неплохо так, да, Приват? При этом даже нормальной информации что не так с переводом получить не могу.
Очень разочарована.
2 октября 2020, 17:29
Ваше питання знаходиться на розгляді. По результату сповістимо вас приватним повідомленням.
ValeryN 1 октября 2020, 21:46
Отделение по адресу: Сумы, ул. Металлургов, 13
Сегодня в первой половине дня хотел пополнить свою карту мелочью по 50 копеек, на кассе была кассир Наталья Тарасенко.
Отказали в обмене мелочи по 50 копеек на сумму 61 гривна, тем более своему клиенту, а за пополнение карты той же мелочью, взимается комиссия 5 гривен. Даже если бы я захотел пополнить неплатёжными 25-ю копейками свою универсальную карту класса Gold, всё равно комиссия составляет 5 гривен. Что это за дань за пополнение карты мелочью и не принятия её же к наличному обмену в ПриватБанке?
Разберитесь, пожалуйста.
2 октября 2020, 9:48
Добрий ранок!
Дійсно, за проведення власником картки поповнення в касі — утримується касова комісія 0,2%, мінімум 5 грн.
До касової комісії може додаватися карткова комісія, якщо вона передбачена типом картки. Наприклад, при поповненні картки для виплат власником картки, комісія становитиме: 0,5% карткової комісії + 0,2% касової комісії.
Обмін банкнот і монет, які вилучаються з обігу, без стягнення плати за проведення такого обміну.
Після обміну, за бажанням клієнта, гривні можуть бути прийняті для проведення всіх касових операцій.
Хочу відкрити фоп, а так як через приват 24 отримати ецп самий легший варіант то вирішив звернутись до банку. Мене і документи сфотографували, заставили підписати в планшеті якісь документи які читати не дали, сфотографували с карткою, універсальною, за яку оператор ні слова не сказав, що вона кредитна(!) і за обслуговування беруть гроші, сказав що треба буде зняти 100 грн і тільки потім можна буде скористатись послугою з «безкоштовного отримання ецп». Але в кінці їй на тому планшеті вибило помилку і ні відкрити рахунок, ні отримати картку, ні отримати безкоштовну послугу отримання ецп я так і не зміг, тобто банк просто зібрав мої дані, номер телефону, запитався де я ще маю рахунки, про зарплатний в ощаді, і оператор сказала прийти в понеділок, можливо щось зміниться. Вигладає як шахрайство.
1 октября 2020, 19:24
Добрий вечір!
Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб розібратись в ситуації детально.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
motel 1 октября 2020, 16:56
Отделение по адресу: Львов, ул. Патона, 2/4-А
Вчора після мого відгуку про банк, написали, що розглядають ситуацію. Сьогодні, передзвонила оператор з департаменту по роботі з клієнтами і повідомила, що відмова у видачі карти для виплат зарплати є тому, що безпека банку має якусь неперевірену інформацію. З'ясують))) Тепер дзвонить оператор Вікторія і каже, що все-одно відмовляють. Отже, коли людина працює і хоче офіційно отримувати зарплату через банк, це ще й можна не одобрити!!!
1 октября 2020, 17:59
Добрий день!
Ми розглянули ваше питання та після детального аналізу вам було надано інформацію в телефонному режимі.
Valentina1994 1 октября 2020, 13:50
Доброго дня!
Звернулась до банку з проханням розірвати депозитний рахунок, оскільки виникла така ситуація, коли дійсно потрібні гроші. У чому мені було відмовлено, посислаючись на те, що депозит є «строковим» і гроші можуть повернути тільки по закінченню терміну дії депозиту, при чому працівник банку розмовляв зі мною грубо і так, щоб я від нього відчепилась.
Я все розумію, але дійсно, виникають життєві ситуації, коли необхідні кошти. Вони у тебе є на рахунку, але віддати їхне можуть, посилаючись на умови договору, хоча статті 1060 (ч.2) та 1075 ЦКУ говорить зовсім інше…
Раніше Приват був моїм улюбленим банком, але ця ситуація розчарувала зовсім.
1 октября 2020, 14:30
Добрий день!
Ми розуміємо ваше невдоволення та разом з тим хочемо звернути увагу, що оформлюючи депозитний вклад ви погоджуєтесь з умовами договору згідно яких банк нараховує вам відсотки за більшою ставкою, ніж у випадку коли відкривається звичайний, не строковий депозит. В своїй діяльності банк керується діючим законодавством та нормами НБУ, згідно яких має право відмовити у достроковому розірванні вкладу, що був відкритий клієнтом як «строковий».
Щодо коректності поведінки співробітника, ми перевіримо ситуацію детальніше та зв'яжемось з вами.
natalipiatko 1 октября 2020, 12:54
Сьогодні, 01.01.2020 року я звернулась до каси відділення Приватбанку за адресою м. Полтава, вул. Героїв Сталінграду, 30 з метою здати монети номіналом 25 копійок, на що отримала відмову. Касир відмову обгрунтувала тим, що я не являюсь клієнтом банку, коли я навела аргумент, що здати монети можна в будь який банк без обмежень, мені відповіли: -«ну в нас так». Натомість на сайті Національного банку України й слова не сказано про те, що громадянин, який здає монети в банк повинен бути клієнтом цього банку. Ось цитата: «громадяни зможуть без обмежень та безкоштовно обміняти монети номіналом 25 копійок та старі банкноти, уведені в обіг до 2003 року, на монети та банкноти інших номіналів і зразків упродовж наступних трьох років:
— в усіх українських банках – упродовж одного року з дати вилучення їх з обігу – до 30 вересня 2021 року включно». Хотілося б отримати пояснення з приводу описаної ситуації. Чи правомірною була відмова касира? А може відділення таким способом хоче збільшити кількість своїх клієнтів? Тоді спосіб вибрали такий собі…
1 октября 2020, 15:11
Добрий день!
Ми приносимо свої вибачення за можливі незручності.
При проведенні подібної операції касир має провести ідентифікацію. При цьому, отримання карток чи інших продуктів банку не є обов'язковим та не нав'язується з нашої сторони.
Iryna1967 1 октября 2020, 12:50
30.09.2020г.я обратилась в колл-центр ПриватБанка за помощью открытия депозита в валюте, дистанционно.С менеджером — Манько Владимиром Владимировичем, мы общались около двух часов!!! В общении, Владимир, оказался очень терпеливым; порядочным;
вежливым; знающим банковские операции, коммуникабельным человеком! За время общения, было очень много проблем в открытии валютного депозита,
по-видимому, с окончанием месяца —
система отказывалась регистрировать
эту операцию! Благодаря усилию и настойчивости менеджера Манько Владимира Владимировича, мы открыли виртуально и зарегистрировали две
карты(интернет и карта в валюте для
выдачи), а, также успешно провели
операцию по открытию депозита.В связи с
изложенным, прошу руководство ПриватБанка, поощрить (премией или подарком), указанного сотрудника! Желаю успехов, процветания и благословений
Божьих, Вашему банку и сотрудникам! Благодарю Вас, за работу и таких ценных сотрудников! С уважением, Ирина.
1 октября 2020, 14:14
Добрий день!
Нам важливо розуміти, що кожен співробітник банку докладає максимум зусиль, щоб ви отримували якісний сервіс. Дякуємо, що ви з нами!
lvl 1 октября 2020, 12:10
Имею рублевый счет для получения дивидендов. В этом году, не дождавшись перевода, обратился в Российскую компанию акционером которой я являюсь. И мне сообщили, что ВСЕ переводы клиентов Приватбанка были возвращены обратно без объяснений. Хотелось бы знать — что сие значит. и кстати Ваша горячая линия не отвечает. Звоню сегодня в течении дня. БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО!!!
1 октября 2020, 13:53
Добрий день!
Звернулись в особистому повідомленні для уточнення деталей.
Volodymyr125 1 октября 2020, 11:59
Отделение по адресу: Одесса, ул. Успенская, 22-А
Доброго дня! На початку вересня цього року моя донька перебувала на стаціонарному лікуванні в дитячій міській клінічній лікарні #3 міста Одеси з діагнозом: двостороння пнєвмонія. Оскільки ця хвороба віднесена до переліку хвороб за договором страхування, про страхову подію було повідомлено завчасно страхову компанію. Після одуження дочки було отримано випуску 027/О з лікарні з печатками зав. відділення та лікуючого лікаря, але без печатки медичного закладу. На прохання поставити печатку керівництво вищевказаного медичного закладу категорично відмовлялося, пояснюючи те, що про наявність страховки їх попередньо треба повідомляти. На моє здивування страхова компанія пішла мені на зустріч та прийняла подані мною документи без печатки цього закладу. Особлива подяка експерту страхової компанії Наталії Володимирівні, яка з розумінням віднеслася до ситуації, яка склалася.
1 октября 2020, 13:49
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Ми з партнерами завжди раді піти на зустріч та допомогти у вирішенні питань.
denysdid 1 октября 2020, 11:59
После очередных покращень в Привате решил вывести оттуда средства и закрыть карты.
Обнулил свою валютную карту, подал заявку на закрытие и успешно закрыл.
Сегодня зашел в приват и обнаружил долг по карте.
$0.18, мелочь, но потом как процент насчитают — не хватит собак, что бы их продать и закрыть долг.
Неприятный факт 1: никакого оповещения со стороны банка.
Неприятный факт 2: закрыть этот долг система мне не даёт. Так как карта закрыта. Вполне логично.
Вопрос 1: Откуда взялся долг, если по карте нет кред. лимита и все операции осуществляются в режиме онлайн (или я ошибаюсь и не все? по крайней мере на борту самолёта я карту не использовал)
Вопрос 2. Как закрыть этот долг?
Вопрос 3. Влияет ли эта ситуация на кредитную историю?
1 октября 2020, 14:24
Добрий день!
Заборгованість по картці виникла через те, що на момент її закриття одна операція не була допроведена. Запит від сайту /торгової точки на списання суми за однією з оплат надійшов вже після закриття картки. Банк не міг відхилити його та був вимушений провести списання.
Ми передали інформацію колегам для більш детального аналізу ситуації. За результатом з вами зв'яжеться співробітник банку.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝