Минфин - Курсы валют Украины

В Приватбанку працюють не кваліфіковані керівники

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Віктор Мельник 14 января 2023, 23:53
Отделение по адресу: Винница, ул. В. Черновола, 29
В 24 лютого 2022 року мій товариш закрив лікарняний і повідомив свого керівника, що 25 лютого має намір вийти на роботу. На що керівник повідомив, що війна, маршрути скоротили і попросив його побути пока вдома. В березні товариш по телефону цікавився у керівника коли йому виходити на роботу, але керівник повідомив, що потрібно бути ще дома. 7 квітня керівник запропонував написати заяву на звільнення, але товариш відмовився, тоді керівник повідомив, що його буде звільнено по статті в зв’язку з військовим станом і сказав йому що потрібно здати метеріальні цінності, що він і зробив. В грудні 2022 року товариш захотів забрати трудову книжку, але виявилось, що його ніхто не звільнив. Тобто керівник самостійно, без будь яких причин відсторонив мого товариша від роботи. Товариш написав листа на голову правління Приватбанку, але йому повідомили щоб він сам писав заяву на звільнення або його буде звільнено за прогули, так як його не було на роботі 9 місяців. Це відбувалось в інкасації Вінницької філії Приватбанку.
Приватбанк
15 января 2023, 15:51
Вітаємо!
ПриватБанк поважає своїх клієнтів і співробітників. Для нас важливо, щоб кожен працівник відчував себе на своєму місці і міг працювати в колективі колег із задоволенням. В банку є внутрішні канали, які дозволяють співробітнику анонімно або персоніфіковано подати сигнал про неналежні дії з боку інших колег або керівника. Так як у відгуці відсутні дані людини про яку йде мова ми звернулись до вас в приватному повідомленні для їх уточнення та перевірки інформації.

Віктор Мельник
Віктор Мельник
15 января 2023, 0:07
Знаю цього молодого керівника, він відчув себе богом, бо його тесть найкращий товариш Лукашенка Віталія Павловича, керівник Вінницької та Хмельницької філії Приватбанку.

EUR 43 44

EUR 43 44
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / В Приватбанку працюють не кваліфіковані керівники