Інкасація

Проблема решена
Mariya7777
Отделение по адресу: Полтава, ул. Ивана Мазепы, 45/4
Доброго дня! Вся проблема в інкасації. Я почала операцію по зняттю коштів, мені прийшло повідомлення на додаток, що кошти списані і я вже чекала їх видачу. Майже зразу після смс під'їхала інкасація, відкрили приміщення де знаходилися три банкомата і почали свою роботу. Потім один з них вийшов, почав грубити, кричати щоб не чіпали банкомат, хоча до нього ніхто не підходив, на екрані показувало щоб я забрала кошти яких не було! Він кричав на мене, ображав, що мені повилазило, що вони працюють але ж я вже почала знімати до їхнього приїзду і повторюсь- навіть повідомлення прийшло на телефон, що кошти зняті.
І друга проблема в тому, що кошти повернуться не відразу, а на протязі 14 днів. Сума була не маленька, хотіла зустріти Новий Рік, тепер св’ята не буде (((
Приватбанк
Вітаємо.
Ми дуже шкодуємо, що робота інкасаторів призвела до цього непорозуміння. Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників. Проаналізувавши ситуацію, ми проведемо відповідну роботу з колегами, щоб уникнути повторення подібних випадків. За результатом додатково вас повідомимо.

SergeyNina
SergeyNina
28 декабря 2022, 23:37
Надеюсь инкассатор не додумался открыть банкомат при выдаче вам наличных и не прислонил свой ключ для открытия банкомата когда вы снимали наличные иначе ситуация неприятная
Tania44
Tania44
30 декабря 2022, 18:39
Я думаю вам надо было это всё снять на мобильный телефон и на месте вызвать полицию они не имели права видя что вы снимаете деньги лезть в банкомат Люди не понимают к сожалению по нормальному
mlp711141
mlp711141
1 января 2023, 10:42
Всё верно. Снимать на видео нужно весь процесс снятия денег, отводя в сторону камеру при наборе пин-кода. Тогда у вас будет неопровержимое доказательство вины работников банка. У меня такое впечатление, что не хватило в Примате шимп*нзе, что они мак*к отправилм заниматься инкассацией…